Muzica

Ximena lanseaza „Atata Nebunie”

Ximena (Ximena-Florentina Cocarlea), tanara artista, originara din localitatea Mangalia, judetul Constanta, lanseaza cea mai noua piesa din repertoriul propriu – „Atata Nebunie”, o colaborare cu interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu.
Din spusele interpretei: “Am fost incantata atunci cand auzit demo-ul piesei, simtind din primele momente ca E PIESA MEA! Am mare incredere ca „Atata Nebunie” va fi piesa care “ma va duce” la urmatorul nivel, in calitate de Artist.”


Iar ca o piesa BUNA, sa aiba un viitor cat mai indelungat, e firesc sa se filmeze si videoclipul acesteia. Exact asta a facut si Ximena, iar de filmarile videoclipului s-a ocupat Dan Mihai Lupescu, cel care colaboreaza cu #ELRaduProject la toate videoclipurile. In videoclip o vedem pe artista intr-un „love story”, alaturi de “iubit”, de prietenii apropiati, o gasca nebunatica si plina de energie pozitiva.
Ximena este studenta in anul 3, la Universitatea „Ovidius”, Facultatea de Litere, studiaza muzica, ore de canto, in cadrul Centrului Cultural-Judetean “Teodor T. Burada” din Constanta.
Tanara artista este foarte activa pe retelele de socializare, mai ales pe Instagram (ximenacocarlea), dar si TikTok (ximena.cocarlea)