Muzica

Andreea Androne a lansat piesa ”Ea e Mama”

Andreea Androne este una dintre artistele noastre de la Music City. La varsta de doar 13 ani, aceasta se poate lauda cu reusite profesionale de invidiat, iar cariera sa muzicala incepe sa prinda un contur din ce in ce mai frumos.
Andreea a absolvit It Kids -Art school & Modelling Agency si a participat la: ”International Kids Fashion Week St Petersburg”, ”Top Child Model (locul 1)”, Digital Campaign-”Tribute” by Loski, ”IT Grils Mini Miss Romania” si a defilat in cadrul „Festivalului Arca lui Noe”.
Mai mult decat atat, artista a jucat in „Un Craciun la Roma” si a avut un rol secundar alaturi de Ruby Rose, Jean reno, Howard Dell in ”Doorman”. De asemenea, a avut un rol si in „Ocolul Pamantului in 80 de zile”, unde a jucat impreuna cu Barty Crouch Jr. din ”Harry Potter”.
In continuare, va spunem ca a obtinut locul III la Concursul National de vioara din cadrul CIVITAS, dar si premiul al II-lea la interpretare Corneliu Cezar, organizat de Ministerul Educatiei Nationale, specialitate vioara.
Pasiunile Andreei nu se opresc aici, iar tanara isi dedica timpul si artelor platice, dar si design-ului vestimentar. Cu ajutorul Roxanei Misaca, designer al brandului LOSKI, Andreea a lansat prima ei colectie vestimentara, numita KIMOCHI HARAJUKU, cu multe interventii pictate manual chiar de catre ea. Pe langa modeling sau design vestimentar, Andreea picteaza, confectioneaza accesorii hand-made din fimo sau alte materiale plastice. In ceea ce priveste piesa lansata in cadrul proiectului Music City, Andreea si-a dorit extrem de mult sa ii dedice mamei ei un cantec special, ale carui versuri sunt scrise chiar de ea. Acest cantec este, de fapt, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care Andreea i-o face mamei ei, constienta de sacrificiile pe care aceasta le face in fiecare zi, pentru ca viitorul ei sa fie unul presarat doar cu realizari frumoase si de succes. „Pentru mine, relatia pe care eu o am cu mama mea este una pe care eu o consider relatia perfecta si imi doresc sau imi imaginez ca orice copil ar trebui sa aiba o astfel de relatie cu mama sa. Aici ma refer la: prietenie, respect, afectiune si intelegere, solidaritate, timp de calitate petrecut impreuna”. Familia este totul pentru Andreea, deoarece ii ofera siguranta de care are nevoie, protectia si ajutorul neconditionate. Mai mult decat atat, aceasta sustine ca tot ceea ce ea a realizat pe plan muzical este datorat parintilor sai. „Le sunt recunoscatoare pentru asta, stiu cate sacrificii fac pentru ca eu sa am un viitor frumos si ii iubesc din toata inima mea. Le multumesc lor pentru ceea ce eu sunt azi si pentru puterea pe care mi-o dau, ca eu sa pot merge mai departe spre o cariera de succes”. Andreea a intrat in contact cu Music City pentru prima data prin prisma retelelor de socializare, iar o proba de voce a fost suficienta pentru ca aceasta sa intre in familia noastra. Planurile de viitor ale Andreei vor continua la Music City, pregatind lansarea unei piese in colaborare cu colegele de la agentia de modelling la care activeaza.