Tehnologie

Conectivitate fara precedent, robustete si securitate de ultima generatie

Foloseste Tableta Zebra ET80/85 cand o lume intreaga depinde de angajatii tai
Bucuresti, 13 Septembrie 2021. Smart ID Romania, cel mai important provider si integrator de tehnologii de ultima generatie pentru medii intensive de lucru (business si critice), introduce in portofoliu, incepand de azi, Tableta Industriala Zebra ET80/85.
Tableta Zebra ET80/ ET85 ofera valoare excelenta pentru angajatii din prima linie in industrii intensive precum siguranta publica, utilitati/telecom, servicii in teren, productie si logistica. De asemenea, poate fi folosita cu succes si impreuna cu aplicatii destinate serviciilor militare, constructii si resurse naturale. Cu un design 2 in 1, laptop/tableta, Tableta Zebra ET80/ET85 stabileste noi standarde in design, robustete, ergonomie, conectivitate, securitate, durata de functionare a bateriei precum si in suita de optiuni/functionalitati cu care poate fi dotata.
“Mediile intensive de lucru se afla intr-o perioada de digitalizare si transformare accelerata generate de aparitia unor fenomene pre si post pandemie. Aceste fenomene au generat serioase dezbateri cu privire la necesitatea adaptarii organizatiilor – fie ca sunt ele institutii sau companii – cat mai optim la provocarile curente.
Rezultat al acestor fenomene, proiectele de re-enginiering al proceselor si aplicatiilor, specifice acestor medii intensive/critice, au accelerat si ele automatizarea echipelor din teren, cu scopul de a maximiza viteza de reactie in spatiile de lucru, in teren sau in vehicule.
Noile Tablete Zebra ET80/ET85 sunt construite tocmai pentru a raspunde nevoile acestor companii. Tabletele Zebra ET80/ET85 se adreseaza institutiilor publice sau companiilor cu forte critice/mobile in teren, care au nevoie de un laptop si tableta 2 in 1 robust/a, usor/usoara, versatilitate, conectivitate si securitate de ultima generatie, la un pret atragator pentru aceste tipuri de proiecte.” Declara Razvan Dragoi, Deputy General Manager, Smart ID Dynamics SA.
Functionalitati inovative ale noilor Tablete Zebra Robuste 2 in1 ET80/ET85
Ergonomie superioara pentru angajatii din mediile intensive/critice de lucru

Tabletele Zebra ET80/ET85 sunt mult mai usoare si mai subtiri decat alte tablete cu display 12”. Portabile sau instalate in statia/dock-ul unui vehicul, ofera maximum de vizibilitate si acces foarte usor la un ecran care poate afisa o multitudine de informatii. Dezvoltate dupa ultimele standarde de robustete (MIL-STD-810H), cu certificari Clasa 1 Div 2, Tabletele Zebra ET80/85 pot fi folosite chiar si atunci cand sunt prezente materiale inflamabile sau periculoase.
Ecranul touchscreen ofera vizibilitate la interior si la exterior dar si in lumina puternica si functioneaza si cu manusi. Cu o singura atingere userul poate anula instant lumina ecranului si a tastaturii pentru a proteja informatiile si a asigura protectia datelor.
Versatilitate unica —2 in 1
In cateva secunde, Tableta ET80/ET85 se transforma in laptop si invers, prin simpla atasare sau detasare a unei tastaturi. Cu o solutie de dock-ing universala tableta poate fi folosita ca un computer desktop in birou. Cu ajutorul unei statii mobile poate fi folosita in interiorul unei masini de Politie, intr-un camion, stivuitor etc. Tastatura robusta permite angajatilor sa aleaga cel mai bun unghi de lucru, tableta oferindu-le experienta reala a unui laptop.
Cea mai avansata conexiune wireless asigura o conectivitate pe care fortele mobile se pot baza
Cu access la cea mai mare viteza WiFi si mobila (cellular), cu ajutorul WiFi 6E si 4G/5G, Tableta Zebra ET80/ET85 permite angajatilor mobili si celor din medii critice sa-si pastreze conectivitatea indiferent de spatiile dificile, intensive sau critice in care lucreaza.
Optiuni si accesorii care permit solutii personalizate
Cu securitate, wireless, putere de procesare si multiple optiuni integrate, incluzand aici scanner de coduri de bare, aceste tablete pot fi configurate exact cu functionalitatile de care angajatii au nevoie. Doua module de extensie a bateriei permit userilor sa adauge o baterie auxiliara pentru a putea folosi laptopul/tableta pe toata durata unui schimb dublu. Accesoriile includ baterii si solutii de incarcare, o protectie suplimentara robusta pentru o durabilitate si mai mare, un stilou tip stylus si o curea de umar, un maner si o curea rotativa care asigura o portabilitate usoara.
Protectie din fabrica pentru a preveni accesul neautorizat
Functionalitatile in zona de Securitate includ o camera Windows Hello pentru recunoastere faciala si un cititor de amprente care permit autentificarea in doi pasi. Un cititor de card de access (CAC) asigura securitatea datelor de tip guvernamental.
Singurul software Zebra cu valoare adaugata permite colaborare si productivitate de ultima generatie
ET80/ET85 ofera Mobilitate si captura de date pentru Windows, cu o gama larga de instrumente de comunicare si management. Comunicarea push to talk Workforce Connect si mesajele text securizate permit fortelor mobile sa ramana conectate. Bateriile PowerPrecision+ monitorizeaza si furnizeaza indicatorii importanti pentru buna functionare a bateriilor si pentru a comunica angajatilor durata timpului in care mai pot folosi bateria. Cu ajutorul 123Scan utilizatorii pot detecta instant si configura scanerul integrat in tableta/laptop.
“Smart ID este integrator de solutii pentru medii intensive de business si deseori, in anumite proiecte mari, este partener strategic in proiecte in medii critice, unde viteza de raspuns este uneori incredibil de imaginat. In aceste medii lucreaza grupuri de angajati in interiorul unor spatii foarte mari, pe teren sau in vehicule. Acesti angajati au avut intotdeauna nevoie de o tableta/laptop care sa ruleze aplicatii la cea mai mare viteza, care sa poata fi folosita indiferent de conditiile atmosferice, soare puternic, intuneric, praf, noroi, umezeala, in medii ostile si foarte ostile, care adesea este scapata accidental pe ciment si care continua sa functioneze indiferent de situatie.”.
Despre Smart ID
Smart ID este liderul recunoscut al domeniului IT in Romania. Ne-am creat renumele de cel mai important furnizor si integrator de tehnologii de varf care transforma spectaculos mediile intensive de lucru, la un nivel neatins pana acum. Oferim aplicatii conectate, in timp real, cu ajutorul carora clientii nostri se pot misca natural in mediul hibrid fizico-digital.
Pentru a reduce costurile proceselor cuprinse intre plasarea comenzii si livrarea catre client, Smart ID pune la dispozitia clientilor sai know-how si experienta in implementari complexe, simplificarea proceselor, solutii si echipamente mobile, automatizare si robotizare, in contextul unei intelegeri profunde a transformarii digitale.
Compania a fost infiintata in 2010 de doi antreprenori vizionari, Daniel Boangiu si Romeo Iacob, specialisti cu o experienta de peste 20 de ani in solutii de mobilitate si automatizari, si a avut in 2019 o cifra de afaceri de peste 25 mil. de euro.