Antreprenoriat Comunicate

DB Schenker anunta inaugurarea unui nou terminal de cross-dock in Cluj

DB Schenker, furnizor global de servicii de transport si logistica, anunta deschiderea la inceputul anului 2022, a unui nou terminal de cross-dock, in TRC Park Cluj.

Bucuresti, 5 octombrie 2021 – DB Schenker va deschide un nou terminal de cross-dock, la inceputul anului viitor, in Tetarom III, Jucu-Herghelie, la doar 15 km distanta de Cluj-Napoca.

Cu o suprafata totala de aproximativ 2,330 mp, terminalul este destinat operatiunilor de cross-docking, dar include si spatii de birouri. Noul terminal are ca scop optimizarea serviciilor oferite clientilor companiei, prin reducerea timpilor de tranzit si cresterea flexibilitatii in distributia nationala.

Localizat in parcul industrial TRC Park Cluj, un proiect dezvoltat de catre Transilvania Constructii, noul terminal include servicii si facilitati la cele mai inalte standarde: spatii si birouri Clasa A, locuri de parcare pentru camioane, statie de incarcare pentru masini electrice, securitate 24/7 cu sistem de camere de supraveghere, iluminat LED, sistem HVAC. Pentru a asigura un mai bun management al securitatii si pentru a creste eficienta operationala, noul depozit este echipat cu un sistem de supraveghere video CCTV de inalta performanta, complet integrat cu sistemele de securitate existente ale companiei.

Noul terminal vine in completarea celui deja existent, in suprafata totala de aproximativ 7,000 mp, terminal destinat operatiunilor logistice si de depozitare oferite de
DB Schenker, si este al doilea terminal de cross-dock al companiei ca marime, dupa cel din Bolintin-Deal, Bucuresti.

“Cluj-Napoca ramane un punct strategic pentru activitatea companiei noastre, iar prin relocarea activitatilor noastre in acest nou terminal, dezvoltat la cele mai inalte standarde de calitate, vom raspunde si mai eficient nevoilor de logistica si transport ale partenerilor nostri existenti si viitori”, a declarat Albin Budinsky, CEO, DB Schenker in Romania.

Despre DB Schenker in Romania

Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru in toate regiunile tarii si aproximativ 1,000 de angajati, DB Schenker este un furnizor logistic de top, care acopera perfect piata nationala.

Compania ofera o gama completa de servicii de transport si logistica (rutier: camioane complete si partiale, transporturi in regim de grupaj, operatiuni aeriene, maritime si feroviare, logistica contractuala – managementul lantului de aprovizionare, targuri si expozitii, servicii de relocare, asigurare cargo, servicii vamale si operatiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor sai.

Despre DB Schenker
DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice si de transport, cu peste 74,200 de angajati in 2,100 de locatii si 130 de tari. Schenker & Co AG din Viena serveste drept sediu de coordonare regional pentru operatiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 tari cu 5,500 angajati.

www.dbschenker.com/ro