Comunicate Educatie

De Ziua Mondiala a Educatiei – nominalizari la Premiul Mentor pentru excelenta in educatie

Zece profesori si antrenori sunt premiati anual cu Premiul Mentor pentru excelenta in educatie.
Nominalizarile se depun pana la sfarsitul anului.
Premiul consta dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemtoi si o suma in valoare de 8.000 de lei.

Programul se organizeaza anual, incepand din 2010, din dorinta de a atrage atentia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important in viata discipolilor lor, au descoperit si au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbra primii pasi, al caror devotament si entuziasm au contribuit esential la dezvoltarea, punerea in valoare a talentelor lor.
Programul este organizat de Fundatia Pentru Comunitate din fondurile asigurate de Compania MOL Romania.

Pot fi nominalizati acei profesori, antrenori, mentori care au reusit si reusesc sa stimuleze copii talentati, care ii pregatesc pentru a face fata competitiilor, care cauta in permanenta posibilitatile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc sa fie nominalizati acei profesori, antrenori, mentori a caror excelenta educativa a condus generatii intregi spre succes, a caror activitate insa a ramas in umbra, fara recompense morale sau materiale.
Daca ii cunoasteti, nominalizati-i la Premiul Mentor pentru excelenta in educatie.
Orice persoana poate sa faca o nominalizare atat in nume propriu cat si in numele unui grup.
Detalii si formular de nominalizare se gasesc pe site-ul Fundatiei Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Gala Premiilor Mentor va fi organizat in primavara anului viitor in sala Amfiteatru de pe acoperisul Teatrului National Bucuresti.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/Premiul-Mentor.jpg