Comunicate

„Distractiile lui Cazacu” revine cu un nou sezon la TVR 2

Dupa o vara plina de provocari, Catalin Cazacu revine la TVR 2. Emisiunea „Distractiile lui Cazacu” isi schimba ora de difuzare, iar din 9 octombrie, in fiecare sambata, de la ora 17:30, vedeta ne provoaca sa testam cate o destinatie. De aceasta data invitatiile vin de fani.
„Ma bucur mult ca proiectul pe care noi il numim „Distractiile lui Cazacu” a ajuns la sezonul cu numarul 3, ceea ce ne da mai multa incredere, mai ales ca feedback-ul pe care il avem de la telespectatori este unul pozitiv. Asa ca, o sa ne distram impreuna in continuare. Daca in primul sezon am avut invitati cu care am petrecut timpul prin tara, iar in sezonul 2 am fugit in Zanzibar, unde, cand am ajuns puteam spune ca Zanzibarul a devenit pamant romanesc, incercam acum sa trecem limitele si sa descoperim locurile de unde ne cheama oamenii. Am primit multe mesaje din partea fanilor si ei vor sa ne cunoasca. Asta se va intampla in sezonul 3. O sa plecam prin tara, dar si peste hotare si o sa le aratam telespectatorilor destinatii si moduri inedite in care sa-si petreaca timpul, dar mai ales vrem sa le aratam cum ne distram”, a spus Catalin Cazacu.

A petrecut vacanta de primavara pe continentul african, in inima Zanzibarului, iar acum Catalin Cazacu si-a facut bagajele si a pornit din nou la drum. Putin prin Europa, putin prin Asia, a testat baloanele cu aer cald, a inotat cu delfinii si a facut sarituri de la mare inaltime in caderi ametitoare de apa. Peste toate, nu a uitat de adrenalina curselor de motociclism, preferatele lui. Sambata, 9 octombrie, de la ora 17.30, in prima editie a noului sezon „Distractiile lui Cazacu”, Catalin Cazacu, unul dintre cei mai buni motociclisti din Romania, va raspunde la cateva intrebari: Ce sacrificii a facut pentru a ajunge la performanta de campion? De unde a aparut pasiunea pentru motociclete si ce presupune o cursa pentru a fi in top?