Comunicate

Sezonul 25 „Replay” se tine in inima fotbalului romanesc

Marian Olaianos si Marius Mitran ne asteapta la TVR 1, din 10 octombrie, in fiecare duminica seara, chiar din vestiarul echipei nationale de la Arena Nationala din Bucuresti.

Cea mai longeviva si mai apreciata emisiune de sport din Romania, „Replay” este acum, la inceputul celui de-al 25-lea sezon, si mai aproape de fotbalul romanesc. Din 10 octombrie, Marian Olaianos si Marius Mitran ne asteapta in locul marilor emotii, dar si al indicatiilor de ultim moment ale antrenorilor – vestiarul reprezentativei tarii noastre de la Arena Nationala din Bucuresti! Povestea fotbalului romanesc se spune in fiecare duminica, la miezul noptii, la TVR 1.

„Replay se intoarce cu un sezon nou, plin de surprize! Casa amintirilor fotbalului romanesc devine vestiarul echipei Nationale de la Arena Nationala”, anunta Marian Olaianos, jurnalistul care, in ultimii 12 ani, ne-a facut cunoscute sau ne-a readus in memorie momente de aur din fotbalul autohton, ne-a provocat sa retraim emotiile marilor competitii, ne-a vorbit cu pasiune despre valori si dedicare. Alaturi de Marius Mitran, Marian Olaianos da startul sezonului cu numarul 25 al emisiunii, in care vedeta e chiar Nationala.

„Vom continua serialul Romania la EURO 96, vom incepe Marea poveste a Echipei Nationale, dar vom avea si editii speciale, dedicate numelor mari din istoria fotbalului romanesc”, mai dezvaluie jurnalistul.

„Va exista un alt generic, ba chiar si o alta coloana sonora, una stilizata armonic din vechiul refren muzical al Replay-ului. Pana si celebra litera R, care acompaniaza imaginile, dar si vorbele noastre, ale lui Marian si ale mele, va arata altfel, ceva mai clasic. Ori mai retro”, puncteaza si Marius Mitran.

Duminica, la miezul noptii, Olaianos si Mitran sunt in studioul „Replay” din inima fotbalului romanesc. Tarziu? Nu pentru cei obisnuiti sa-si sustina echipa favorita in competitii jucate pe alte meridiane, cei carora fotbalul le curge prin vene. Din 10 octombrie, la TVR 1 se da „Replay”. Poftiti in tribune!