Comunicate

Format nou pentru „Breaking Fake News”, in sezonul 3. Din 6 octombrie, la TVR 1

Pe langa interviurile lui Marian Voicu, emisiunea include un buletin de stiri „alternative”, realizat de Zaiafet si Geminschi, iar Tetelu va vorbi despre „adevaruri false sau frumoasele minciuni ale manipularii”. Toate noutatile, din 6 octombrie, ora 23:00, la TVR 1.

Prima emisiune din peisajul audiovizual romanesc dedicata integral combaterii fenomenului stirilor false si dezinformarii revine cu un nou sezon la TVR 1. Din 6 octombrie, emisiunea realizata si prezentata de Marian Voicu se imbogateste cu noi rubrici si isi mareste durata la 50 de minute. Breaking Fake News va putea fi vazuta in fiecare miercuri, de la ora 23:00.

De-a lungul celui de-al treilea sezon Breaking Fake News, alaturi de interviurile lui Marian Voicu, in noul format vom regasi un buletin de stiri „alternative”, realizat de vloggerii Zaiafet si Geminschi, iar celebrul Tetelu va vorbi despre „adevaruri false sau frumoasele minciuni ale manipularii”. In fiecare editie, Horia Grusca face revista presei fake, Gabriela Avram expune „Falsuri de colectie”, iar Tatiana Tarfulea va demonta „Falsul saptamanii”. Echipa emisiunii ii mai include pe Andrei Corut, director de imagine si pe editorul Cornel Tudorache.

In prima editie a noului sezon, emisiunea produsa de Marian Voicu ne aduce in atentie un subiect de actualitate: Germania si Uniunea Europeana in epoca post-Merkel.

Recentele alegeri pentru camera inferioara a parlamentului federal, Bundestagul, marcheaza o noua era pentru Germania, cea post-Merkel. Dupa 16 ani in functia de cancelar, Angela Merkel paraseste scena politica. Marian Voicu discuta cu invitatii sai despre mostenirea celui mai longeviv cancelar german, rezultatele alegerilor, posibilele scenarii de guvernare, precum si despre campania de stiri false si dezinformare. Martin Sieg – directorul Fundatiei Konrad Adenauer pentru Romania si Republica Moldova, Cristian Pirvulescu, conferentiar la Facultatea de Stiinte Politice a SNSPA si Raimar Wagner – seful Biroului de Proiecte pentru Romania si Republica Moldova al Fundatiei Friedrich Naumann pentru Libertate sunt invitatii cu care jurnalistul Marian Voicu va sta de vorba in prima editie Breaking Fake News, pe 6 octombrie, la TVR 1.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/Marian-Voicu-si-invitatul-Breaking-Fake-News2.jpg