Evenimente

Galla Brilliance 2021 – organizata de Revista “Brilliance Review” a oferit Trofeul “Excelenta in Showbiz 2020”, artistului, textierului, producatorului si managerului muzical, EL Radu

Galla Brilliance 2021 – organizata de Revista “Brilliance Review” a oferit Trofeul “Excelenta in Showbiz 2020”, artistului, textierului, producatorului si managerului muzical, EL Radu.

Timp de o luna a trebuit sa fie votat pe site-ul organizatorilor, alaturi de alti reprezentanti din Republica Moldova, dar cu toate acestea, a reusit sa stranga cel mai mare numar de voturi si sa se bucure de un superb Trofeu “Excelenta in Showbiz 2020” . 

Pe EL Radu il cunoasteti ca parte a echipei Art Media – Art Pres – Art FM, dar nu numai, acesta face parte dintr-o echipa Internationala de Music Production, este un adevarat “descoperitor” de talente muzicale.  Daca nu stiai, EL Radu le-a descoperit in Moldova pe Irina Rimes si Iuliana Beregoi, atunci cand ele abia de indrazneau sa creada in visul care urma sa devina Realitate, peste ani. Momentan lanseaza tineri din Romania, dar si Republica Moldova.
Radu mai face Radio de 13 ani, deja, fiind redactor-prezentator la postul Public de Radio al Republicii Moldova, “Radio Moldova”, dar si “Radio Moldova Muzical”. A facut si Televiziune, fiind prezentator de matinal la postul public TV al Republicii Moldova, “TV MOLDOVA 1”, deci, se simte ca pestele in apa in emisie directa atat la Radio, cat si la TV.
In calitate de artist are colaborari cu cei de la CAT MUSIC, SPRINT MUSIC si VOICES MEDIA. Pentru 2021 pregateste feat-uri cu artisti din Romania, dar si piese SOLO insotite de videoclipuri.

Ii uram BAFTA in tot ceea ce face si ne vom bucura alaturi de el de fiecare reusita pe care o are!