Comunicate

Gest emotionant facut de CONNECT-R in emisiunea Marinei Almasan

Alaturi de echipa sa, Marina Almasan a ales un invitat cu totul special in emisiunea „Femei de 10, barbati de 10” de astazi, 22 mai, de la ora 15:00: CONNECT-R.
Surpriza a fost pregatita pentru trei copii selectati de Asociatia „Casa Buna”, dintre miile de copii si adolescenti care au nevoie de ajutor, indrumare si sprijin educational si care au fost invitati in emisiunea „Femei de 10, barbati de 10” pentru a-l cunoaste pe idolul lor.

CONNECT-R le-a cantat fanilor si le-a si adresat cateva indemnuri pentru viata, inspirandu-se din propria sa copilarie. Atmosfera speciala, creata de melodiile interpretate de artist au facut-o pana si pe Marina Almasan sa danseze, e drept, din fotoliul sau de gazda a emisiunii.

La final, cand a avut loc sesiunea de fotografii, Marina a sesizat si un detaliu cromatic suprinzator: „Cand m-au vazut, colegii au exclamat: „Aaaa! Te-ai inteles cu Connect-R sa fiti imbracati in ton!”. Abia atunci am observat potriveala de culori! Un lucru e sigur: in emisiune, am reusit sa aducem bucurie in sufletul unor copii nedreptatiti de soarta! N-am vazut emotie mai mare, decat cea afisata de cei trei micuti (e drept, pe sub mastile de protectie!) in momentul in care s-au fotografiat cu idolul lor!“, a povestit Marina Almasan.

In editia de sambata, 22 mai, a emisiunii “Femei de 10, Barbati de 10” ne vom intalni si cu Fang Shuang, un tanar venit din inima Chinei ca sa studieze muzica la Bucuresti. Fang Shuang s-a indragostit nu numai de actuala sa sotie, cat si de Romania. El este acum tenor la Opera Comica pt Copii, iar sambata a acceptat invitatia echipei „Femei de10, barbati de 10”, aceea de a dedica o melodie chinezeasca unei compatrioate – Chen Leilei, singurul cetatean chinez din Romania care detine o galerie de arta. Prezenta frumoasei Chen Leilei in emisiune nu a fost nici ea intamplatoare, ea facandu-i la randul sau o surpriza Ramonei Ghetau, tanarul medic de familie imobilizat in scaun pe rotile, pasionata de pictura.