Muzica

Giorgiana Edel debuteaza cu „Vocea Inimii”

Sfarsitul de an ne prezinta un nou nume sonor in industria muzicala romaneasca. Este vorba de Giorgiana Edel (Alina Giorgiana Scutariu), originara de langa Botosani, dar stabilita de ani buni la Viena, in Austria, cea care debuteaza in aceasta perioada frumoasa a anului cu piesa ei – „Vocea Inimii”, o balada plina de suflet si stare, compusa si produsa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu, alaturi de echipa sa muzicala din Spania.
Din spusele acestuia – “Giorgiana este o fata educata, in primul rand, ceea ce este foarte important pentru cei cu care lucrez, or daca Nu exista „7 Ani de Acasa”, sunt foarte putine sanse sa putem crea ceva frumos, impreuna. Ea intelege din start tot ce vreau sa primesc de la ea, ca artist, la nivel de maniera de interpretare, starea pe care o vreau in piesa, deci, sunt incantat de colaborarea noastra, care va fi una de lunga durata, or lucram la albumul ei de debut, iar „Vocea Inimii” este DOAR primul pas al proiectului ei muzical.”
Piesa de debut are si un videoclip filmat si regizat de catre Dan Mihai Lupescu, in regiunea municipiului Constanta, in imaginile caruia o regasim pe Giorgiana in rolul unei fete indragostite pana la cer, asteptand clipa cand se va revedea cu iubitul ei, minutele trecand prea greu.
Melodia si videoclipul vor avea o ampla campanie de promovare atat in Romania, cat si Republica Moldova, la tv si la radio.
Giorgiana Edel provine dintr-o familie cu frica de Dumnezeu, mama – croitoreasa, iar tatal – acordeonist, de acolo i-a venit talentul muzical, ulterior a absolvit Scoala de Arte “George Enescu” din Botosani, specialitatea „Canto Popular”.
Povestea noii interprete este una foarte speciala, or momentan ea este Bucatar Sef al unui restaurant de langa Viena, demonstrand ca Arta Culinara este compatibila si cu muzica – in timpul liber, mai compune poezii, picteaza, pe muzica lui Mozart, iar „Acasa” pentru Giorgiana inseamna – Botosani, Timisoara si Viena.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu