Comunicate

In culisele “DRAG DE ROMANIA MEA!”. Daruri inedite de la artisti pentru Paul Surugiu-Fuego

Emisiunea realizata de indragitul artist Paul Surugiu-Fuego si echipa „DRAG DE ROMANIA MEA!” ajunge la cel de-al saptelea sezon, care va debuta pe micile ecrane pe 10 octombrie 2021, de la ora 15:00, la TVR 2. Galele „Drag de Romania mea” se anunta pline de energie, cu noutati, invitati de seama, duete inedite si exclusivitati care vor asigura la TVR 2 relaxare si distractie pentru telespectatori.

In platoul „Drag de Romania mea!” se filmeaza in aceste zile. Am profitat insa de o pauza si l-am surprins pe Paul Surugiu-Fuego dincolo de scena. Invitatii ii sunt si prieteni si de multe ori ii pregatesc artistului daruri inedite. De la opinci si palinca, la CD-uri si carti, iar Fuego e miscat de fiecare gest.
„Sunt foarte fericit ca am ajuns la sezonul 7 „Drag de Romania mea!”. Voi intra intr-o gala cu aceste opinci, de la mama lor, din Tara Zarandului. L-am avut invitat la filmari pe Alexandru Pop Zarandean, care mi-a realizat aceste opinci chiar aici, in Studioul 3 al TVR. Am primit lucruri foarte interesante. Nu sunt consumator de alcool, dar Matilda Pascal Cojocarita mi-a oferit aceasta palinca speciala, pe care a numit-o „Palinca anti-Covid”. Am si un coniac din Republica Moldova, din partea surorilor Osoianu, iar aceasta este o tuica din plante medicinale, foarte buna pentru sanatate, de la Alexandru Pugna. Invitatii imi pregatesc tot felul de surprize. De la doamna Cornelia Ardelean Archiudean si Mihaela si Ciprian Istrate am primit CD-uri. Maria Marcu, interpreta care a cantat la nunta parintilor mei in urma cu 43 de ani, mi-a adus cartea ei, „O viata dedicata cantecului”. Intr-una din gale, este invitat Dan Puric, care mi-a oferit in dar, la filmari, ultima sa carte. „Se dedica lui Fuego, ca unui minunat suflet de roman”, a scris maestrul in dedicatie. Am avut-o invitata si pe Marina Almasan, care mi-a oferit si ea o carte, insotita de cuvinte frumoase: „Lui Paul, cu mare drag! Sa iti placa a ceasta carte, le fel cum imi plac mie cantecele tale”. Acesta e un album superb primit de la marele Artist al Poporului, Mihai Ciobanu, din Republica Moldova. El mi-a daruit melodia „Casa parinteasca nu se vinde”, pe versurile poetului Grigore Vieru”, a povestit Paul Surugiu Fuego.

Printre invitatii „Drag de Romania mea” din aceasta toamna se numara personalitati precum Maria Ciobanu, care va canta live, la cei 85 de ani ai sai, actorii Dan Puric si Marius Manole, dar si Cornel Palade si Romica Tociu, precum si iubiti artisti de folclor ai generatiei de aur sau ai noii generatii.

Galele „Drag de Romania mea” debuteaza duminica, 10 octombrie, de la ora 15:00, cu un invitat special: actrita Carmen Tanase, care a pregatit un moment memorabil alaturi de Paul Surugiu Fuego. Carmen Tanase va vorbi despre viata ei si teatrul romanesc, despre minunata actrita Olga Tudorache, care i-a fost profesoara, dar si despre celebrul rol „Flacarica”. „Este o editie cu totul speciala!”, a marturisit Fuego. In emisiune ii vom mai vedea pe Ionut Ungureanu si trupa Provincialii, Diana Matei si Taraful Cleante, Alina Mavrodin si Adrian Enache, alaturi de fiica sa, Diana Enache.
„Drag de Romania mea” s-a lansat in 2018 si in cele sase sezoane de pana acum a premiat peste 250 de oameni remarcabili ai acestei tari. Show-ul prezentat de Paul Surugiu Fuego in fiecare duminica la TVR 2 a primit recunoasterea telespectatorilor si premii la concursurile de profil din tara si Republica Moldova.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/DRM-2.jpg