Comunicate

Iuliana Tudor, cu lacrimi in emisiunea „Nu exista nu se poate”: „Andreea m-a provocat sa fiu altcineva!”

„Este o sarbatoare de om! Un suflet cald, mult mai sensibil decat lasa sa se vada forta ei de om de televiziune”, spune Andreea Marin despre invitata sa de astazi, in a doua zi de Paste, in emisiunea „Nu exista nu se poate”, la TVR 2. Luni, 3 mai, de la ora 18:00 oaspete este Iuliana Tudor, o vedeta-simbol TVR, care aduce saptamanal talent-show-ul de folclor „Vedeta populara”. Despre intalnirea din editia speciala „Nu exista nu se poate”, Andreea Marin a marturisit ca este incarcata de emotie si ii multumeste colegei sale pentru marturiile sincere si profunde. Dincolo de omul de televiziune puternic, carsimatic si ambitios, pe care il stiu fanii, Iuliana Tudor se descopera de aceasta data cu lacrimi in ochi cand vorbeste despre parintii sai si mai ales despre problemele de sanatate ale mamei si cu emotie in glas cand isi aminteste de sicanele pe care le-a trait la scoala: „Niciodata nu am permis experientelor de tot felul care au venit peste mine sa ma doboare”, spune Iuliana Tudor.

„Andreea m-a provocat sa fiu altcineva de cat am fost pana acum, probabil, in fata camerelor. Am stat de vorba nu mai mult de doua-trei minute si m-a provocat la o poveste care sa inceapa din punctual 0, din copilarie, si pana in prezent. E greu pentru oricine sa faca arcul acesta peste timp in doar cateva fraze. Insa simplul gand catre copilarie cred ca pentru fiecare dintre noi aduce o alta stare. Si atunci, pentru ca m-am ancorat asa de tare in perioada aceea… cred ca de acolo au venit emotiile. Mai cred si ca a fost o zi speciala. Am fost pregatita pentru ceea ce stiu ca faceti aici, in TVR, intr-un loc cu multa incarcatura atat pentru tine, cat si pentru mine, in Studioul 1, unde am inceput „O data-n viata”. Locul acesta, dincolo de faptul ca spunem ca este „acasa” pentru noi, te face sa te confunzi cu el”, a spus Iuliana Tudor.

Nu e sarbatoare de Pasti fara o masa bogata! Cele mai alese bucate au fost aduse din Maramuresul istoric in platoul emisiunii „Nu exista nu se poate”. Surpriza a fost pregatita de Mariuca Verdes, din Calinesti, profesor la Colegiul National Pedagogic „Regele Ferdinand”, din Sighetu Marmatiei si fondatoarea Asociatiei „Radacinilor strabune”, care pune umarul in perpetuarea identitatii locale si traditionale in randul tinerei generatii.
„Am adus preparatele traditionale specifice Maramuresului istoric. La noi e un obicei ca tot ce se prepara sa se duca mai intai la sfintit si pe urma sa se manance. Am adus miel umplut, oua, pasca, cozonac, cornulete si chiar si un „miel” facut din aluat de pita, pentru bucuria copiilor. Cam tot ce se pune pe masa de Paste. Dumnezeu va deie bine!”, a spus Mariuca Verdes.