Home » La TVR 1, informatiile vin “Cu capu-n zori”
Comunicate

La TVR 1, informatiile vin “Cu capu-n zori”

Din 1 martie, Andra Soceanu si Dorin Chiotea vin cu informatii utile, care ne afecteaza viata direct, in noul format al programului matinal de la TVR 1. Iar Angie Cobut gateste sanatos, pentru toate gusturile si buzunarele. „Cu capu-n zori” se vede de luni pana vineri, de la ora 7:00.

Perioada complicata prin care cu totii trecem creste nevoia de informare si ne forteaza, vrand-nevrand, sa ramanem conectati la prezent. Dar, in acelasi timp, avem nevoie sa privim si partea frumoasa a vietii. Prima zi de primavara aduce la TVR 1 un program matinal cu informatii utile, relevante, prezentate clar si echilibrat, pastrand, in acelasi timp, o stare tonica, pozitiva. „Cu capu-n zori” se trezesc, din 1 martie, Andra Soceanu si Dorin Chiotea, secondati, de la bucatarie, de Angie Cobut, chef si… executant, care gateste gustos si sanatos. Noul format al programului matinal de la TVR 1 este de luni pana vineri, de la 7:00 la 9:40.

Un magazin de infotainment cu rubrici pentru toata lumea, „Cu capu-n zori” este mai mult decat un jurnal de stiri. Pornind de la misiunea prioritara a Televiziunii publice, de a informa si a educa, programul aduce, alaturi de cei doi profesionisti ai stirilor, invitati zilnici – permanenti si punctuali, in functie de subiectul prezentat, dar si informatii utile pentru orice dimineata: meteo, sport, revista presei, evolutii financiare, evenimente culturale si artistice, calendarul zilei etc. Discutii pe teme de sanatate, stiinta, educatie, religie, istorie vor completa diminetile in compania matinalului TVR 1. In plus, „Cu capu-n zori” va face apel la corespondentii TVR din tara si din lume, pentru ca telespectatorii sa fie la zi cu actualitatea interna si internationala. Iar pentru cei pe care telemunca ii determina sa caute solutii rapide pentru masa de pranz – si nu numai pentru ei, Angie vine in fiecare zi cu propuneri de mancare sanatoasa, dar care sa nu dezechilibreze bugetul familiei.

„Iubesc diminetile! Am speranta ca le vor indragi toti cei care ne urmaresc, chiar si tu! Te astept in zorii zilei cu stiri si voie buna, intr-o echipa grozava”, este invitatia Andrei Soceanu pentru 1 martie.

La randul sau, Dorin Chiotea explica pe scurt la ce sa ne asteptam de la noul matinal: „Dimineata inseamna reverie si cautarea prospetimii, a noului, este partea din zi in care se tes frugal planuri. Si-atunci e mare nevoie de energie calma, de prietenie si de cunoastere. Asta incercam sa aducem in casele oamenilor, posibilitati. Ne veti gasi mereu diferiti si surprinzatori, dar cu zambetul pe buze”.

De Martisor, noutatile diminetii intra, asadar, in casele romanilor intr-un stil relaxat si atractiv, prezentate de Andra Soceanu si Dorin Chiotea, condimentate cu comentariile pline de culoare marca Angie Cobut. „Cu capu-n zori” se vede la TVR 1 de luni pana vineri, de la ora 7:00.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu