Home » Luni 17 Mai, Matinalul ArtFM o va avea ca invitata pe Briana Vilcu cu piesa ei de lansare “Fata care Canta”
Evenimente

Luni 17 Mai, Matinalul ArtFM o va avea ca invitata pe Briana Vilcu cu piesa ei de lansare “Fata care Canta”

Tinara interpreta, originara din comuna Agigea, judetul Constanta, Briana Vilcu, debuteaza cu piesa ei de debut, “Fata care Canta”, melodie care are si un videoclip pe masura, realizat de catre echipa “VideoStars” (Constanta).
La doar 15 ani, Briana este absolventa a scolii populare de arte si meserii ,,Teodor T. Burada” din Constanta, plus un an de specializare canto – muzica usoara. De aproximativ doi ani, a participat la mai multe festivaluri de muzica nationale si internationale, castigand numeroase premii si trofee. Pana in prezent, cel mai important premiu este marele trofeu al festivalului “SA CANTE TINERETEA”, trofeu inmanat chiar de marea si indragita noastra artista Luminita Anghel, unde a obtinut 10 pe linie la toate sectiunile la care a participat.
“Fata care Canta” este o piesa compusa de catre interpretul si producatorul din Republica Moldova, EL Radu si colegul sau din Spania, “The Master Of The Sound”, melodia purtand un mesaj foarte profund. Briana a afirmat ca din start ce a auzit DEMO-ul a zis ca “asta e piesa mea”, simtind acea legatura specifica, o compatibilitate perfecta intre artist si piesa.

Ii uram succes si nu ratati matinalul de luni 17 Mai de la ArtFM – www.artpres.ro !

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/05/Briana-Vilcu-2.jpg