Comunicate

Mai curiosi, mai veseli, mai energici, in noul sezon „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!”

Cei mai buni si veseli prieteni ai copiilor – soricelul Grig, bufnita Luni si Ioana sunt pregatiti de noi aventuri! Al treilea sezon al emisiunii „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!” incepe in 9 octombrie, la TVR 1. In prima editie, actrita Tily Niculae ne arata cum prepara bastoane din cereale pentru copii.

Cei mici se vor aduna din nou in fata televizoarelor in fiecare sambata dimineata, de la ora 9:00, pentru a afla raspunsuri la numeroasele lor curiozitati si „de ce”-uri. Noul sezon „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!” ia startul pe 9 octombrie, la TVR 1.

„Parintii sau bunicii ne vor fi aproape, deoarece rubrica de cooking alaturi de o vedeta li se adreseaza in mod direct. Nume cunoscute din peisajul media vor executa in bucatarie cele mai delicioase si sanatoase preparate, recomandate celor mici”, ne-a spus Irina Mohora, producatoarea emisiunii. In prima editie, invitata sa ne demostreze cum prepara cele mai grozave bastoane din cereale este Tily Niculae, actrita si parenting blogger, dar mai ales mama a doi copii minunati, Radu si Sofia.

Si in noul sezon, soricelul nazdravan si cea mai inteleapta bufnita au raspuns la orice intrebare, se distreaza si invata sa lucreze in echipa. In fiecare editie, ei pregatesc experimente noi, pe care copiii le pot incerca acasa alaturi de parinti sau bunici.

Cei trei curajosi, dar si curiosi prieteni vor discuta despre tot felul de subiecte de interes pentru copii. Printe acestea, poluarea si reciclarea. Micii telespectatori vor afla despre inventii si inventatori si vor invata despre corpul uman sau fenomene ale naturii.

Ce curiozitati si noutati descopera Grig despre lumea albinelor si a altor insecte, de ce planuieste sa plece intr-o excursie si sa doarma sub stele, dar si expeditia celor trei prieteni intr-o pestera, toate acestea le vom putea urmari in primele editii ale noului sezon. Ca si pana acum, pentru telespectatori sunt pregatite premii si evident, nu lipsesc jocurile interactive si muzica!
Asadar, „1, 2, 3 si afli tot ce vrei!”. Din 9 octombrie, de la ora 9:00, cu o noua serie de editii in premiera, la TVR 1!