Teatru si Film

Mesajul domnului Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu si presedintele Festivalului International de Teatru de la Sibiu

Dragii nostri prieteni, parteneri, artisti, marea familie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu,

Bucuria Nasterii Domnului vrem sa o impartasim cu dumneavoastra. Am construit, construim si vom construi impreuna cu fiecare dintre voi, cu fiecare spectator, cu fiecare comunitate, cu fiecare artist, speranta. Vom merge mai departe in numele a ceea ce inseamna bucuria de a crea, de a impartasi impreuna emotia, frumosul si miracolul. Va multumim ca suntem impreuna, ca mergem mai departe in numele vietii, in numele bucuriei de a darui, de a iubi, de a crede ca vremelnicia este doar o parere; pentru ca nimic nu se poate construi de azi pe maine.
Va multumim pentru faptul ca impreuna am reusit sa facem o editie extraordinara si unica a acestui festival in 2021. Va multumim ca am creat impreuna aceste punti extraordinare, precum Scena Digitala si toate creatiile pe care le-am facut in numele frumosului. Va doresc din toata inima sa putem sa ne strangem in brate – asa cum ne-a venit de atatea ori – cu iubire, cu credinta, cu putere. Sa trecem peste toate aceste piedici care ne-au provocat si care au nascut atat de multe instrumente prin care ne-am adus publicul aproape. Va doresc din toata inima sa fiti in primul rand sanatosi, sa puteti din toata inima sa va bucurati de fiecare zi. Sa puteti, impreuna cu toti cei dragi, sa realizati si sa simtiti miracolul creatiei.
Din inima, in numele echipei,
Craciun fericit si un An Nou minunat si bun!
La multi ani!