Evenimente

„Micul print” deschide anul la Teatrul Stela Popescu pe 8 ianuarie, ora 11

„Micul print”, adaptare dupa povestea lui Antoine de Saint-Exupéry, un concept teatru – dans de Ioana Macarie este spectacolul care deschide anul 2022 la Teatrul Stela Popescu cu spectacolul din 8 ianuarie, ora 11, de la Sala mica a Palatului National al Copiilor.
Realizat de o echipa compusa din Ioana Macarie (conceptul, regia si coregrafia), Oana Draghici (scenografia si costumele), Teodor Pisai (sound design), „Micul print” este un spectacol de teatru – dans despre inocenta copilariei, o calatorie stelara a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relatie umana care poate fi regasita in orice familie. In distributie : Micul Print – Alexandru Floroiu, Aviatorul – Catalin Frasinescu, Exploratorul – Cosmin Vasile, Vulpea – Denisa Ispir, Sarpele – Andrei Dogaru, Floarea – Silvia Mauritiu, Trandafirii – Alexandra Dogaru, Ioana Rufu, Anda Stoian, Diana Chiripuci, Carmen Margarit, Regele – Alexandru Obretin, Afaceristul – Florentin Munteanu, Infumuratul – Cristina Marin Neagu.
In aceasta aventura, copilul intalneste personaje care il ajuta sa descopere si sa pretuiasca lucrurile valoroase din viata – bucuria si jocul, generozitatea, bunatatea si frumusetea. Tot ele ii vor calauzi in anevoiosul si uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o calatorie in sens invers, descoperind importanta inocentei in viata matura.
„Micul print” vorbeste despre prietenie in sensul ei cel mai pur, prietenia care depaseste barierele de varsta si spatiu. De ce teatru – dans ? Dansul este un limbaj universal care transmite emotii si care “traduce” mesaje complicate pe intelesul copiilor de orice varsta, pastrand intacte semnificatiile si complexitatea textului original. Va asteptam sa ne fiti alaturi la un spectacol sensibil si foarte special.

Acces 4 +
Durata: 60 minute fara pauza
Biletele se pot achizitiona pe www.mystage.ro

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu
www.instagram.com/teatrulstelapopescu

‼️ IMPORTANT ‼️

Dragi spectatori,
Avand in vedere reglementarile legale in vigoare cu toate modificarile la zi, desfasurarea activitatii cu publicul in cadrul Teatrului Stela Popescu se face in conditii speciale:
– sala de spectacol va fi utilizata la capacitatea maxima admisa de dispozitiile legale in vigoare la data desfasurarii evenimentului, purtarea mastii de protectie este obligatorie, iar participarea in public este permisa doar persoanelor care prezinta certificatul verde dovedind ca:
– sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2;
– prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARSCoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV2, nu mai vechi de 48 de ore.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2022/01/Colaj-MP.jpg