Comunicate

Palaria Dadarlat, prima fabrica romaneasca de palarii implineste 125 de ani de existenta

O afacere de familie, 4 generatii, zeci de produse, 125 de ani de existenta si mii de clienti. Asa arata in cifre Palaria Dadarlat si cu toate acestea, definitia succesului nu este data de cifre, ci de conexiunea emotionala cu acest business. Fiecare palarie creata in atelier de-a lungul acestor ani spune chiar si astazi o poveste unica despre toti cei care le-au ales si le poarta cu incredere.
Primul atelier romanesc de palarii este intr-o continua ascensiune si se pozitioneaza ca si lider pe piata. Cu secrete bine pastrate si transmise din generatie in generatie de mai bine de 125 de ani, Palaria Dadarlat “imbraca Romania”. Desi se bucura de retehnologizare, Palaria Dadarlat inca mai foloseste tehnicile vechi in confectionarea palariilor si o mare parte se prelucreaza tot manual. Se diferentiaza printr-o frumoasa poveste autentica fata de competitori, este intr-o continua crestere, se adapteaza nevoilor si cel mai important, nu uita de origini.
In 1896, Palaria Dadarlat lua nastere in Marginimea Sibiului, iar azi isi desfasoara activitatea in Sebes, judetul Alba, dar traieste prin fiecare iubitor de frumos care ii poarta creatiile si care nu ezita sa iasa uneori din tipare si sa isi completeze tinutele cu modele unice de palarii, nu in zadar considerate a fi unele dintre cele mai expresive accesorii vestimentare.
“Secretul succesului este perseverenta, munca, compromis si multa, multa pasiune. Perseverenta si munca sunt necesare in orice domeniu doresti sa excelezi, in timp ce compromisul este necesar atunci cand vorbim despre un business de familie, deoarece realizarile nu se opresc in zona profesionala; iar pasiunea, pasiunea e ceva ce nu dezvolti, ci pur si simplu exista. Iti curge prin vene si nu te poti inchipui facand altceva”, declara Madalina Dadarlat, directorul fabricii romanesti.
Palaria Dadarlat considera traditia o provocare pentru inovatie. Le plac provocarile, iubesc traditia si o pastreaza cu strictete. Anul acesta implineste 125 de ani de existenta si livreaza dincolo de produsele prelucrate manual si o frumoasa poveste ce asteapta a fi spusa.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/12/Palaria-Dadarlat-1-scaled.jpg