Comunicate

Peste 30 de vedete din TVR dau startul schimbarii

Peste 30 de vedete din Televiziunea Romana dau startul schimbarii

De exact un an, omenirea a intrat intr-un regim constant de constrangeri. Au aparut limitari la miscare, la interactiune cu ceilalti, la activitati diverse, la acte culturale sau de educatie, ba chiar si la munca depusa.

Daca Primavara 2020 a venit cu restrictii la care nimeni nu s-ar fi gandit, Primavara 2021 aduce, prin vedetele TVR, „dezlegarea” la tot ceea ce ne face viata mai frumoasa, mai buna, mai bogata sufleteste si spiritual. Avem nevoie de frumos, de speranta, de libertatea spiritului, asa ca vedetele TVR aduc, din 24 februarie, mesajul lor legat de renasterea sperantei, pe care cu totii suntem indemnati sa o simtim in aceasta primavara.

Liana Stanciu ne indeamna sa ne deschidem inima ca pe o sala de concert, pentru a asculta muzica, Cristi Tabara ne aminteste ca avem liber la cautare, la mirare si la prieteni noi, Iuliana Marciuc ne invita sa ne deschidem sufletul povestilor miraculoase, Corina Danila si Dragos Huluba ne reamintesc de puterea tamaduitoare a umorului, Radu Andrei Tudor ne cere sa nu renuntam la curaj, la staruinta si la constiinta, in timp ce Catalin Stefanescu ne da „dezlegare” la imaginatie, iar Sonia Argint Ionescu –la pasiunile care ne tin sanatosi si in forma.

Odata cu aceasta primavara, Dana Constantinescu ne reaminteste de lucrurile mici care aduc insa bucurii mari, Dorin Chiotea – de diminetile de primavara pe care trebuie sa le savuram, Victor Dochia si parintele Necula, de speranta si credinta care ne bucura si ne umplu sufletul. La fel, Gheorghita Nicolae ne indeamna sa pretuim Tezaurul romanesc fara asemanare, pentru o primavara cu adevarat innoitoare, Eda Marcus si Tudor Furdui ne reamintesc ca putem fi fani adevarati si entuziasti ai zilelor pline de soare, in timp ce Monica Ghiurco ne sfatuieste sa punem anii inaintea banilor si sa oferim cu generozitate celorlalti zile cat mai senine.

Atat online, cat si pe toate posturile Televiziunii Romane, mesajele lor, dar si ale altor colegi din TVR, precum Andreea Marin, Virgil Iantu, Paul Surugiu Fuego, Mihai Radulescu, Alina Stancu, Doina Levintza, Marius Constantinescu, Valentina Baintan, Daniela Zeca Buzura, Adrian si Catalin Paduraru, Catalin Cazacu, Stela Popa, Teodora Antonescu, Raluca Arvat, Laura Fronoiu, Cristina Soare, Marina Almasan sau Titi Dinca – incearca sa dea startul schimbarii pentru o viata plina de suflet si bucurii, asa cum cu totii ne dorim.

Pentru ca la TVR, Primavara 2021 ne da, tuturor, „des-legare” de trecut si „dez-legare” pentru un nou sezon al renasterii noastre, odata cu intreaga natura.