Home » Preselectii in 6 orase pentru sezonul 6 „Vedeta populara”
Comunicate

Preselectii in 6 orase pentru sezonul 6 „Vedeta populara”

Din 2 februarie, Iuliana Tudor ii asteapta pe romanii talentati, iubitori de folclor si pasionati de traditiile neamului romanesc, la castingurile organizate in Craiova, Caransebes, Sibiu, Bistrita, Piatra Neamt si Bucuresti.

Iuliana Tudor si echipa emisiunii pornesc din nou in cautarea celor mai buni interpreti de muzica populara. Craiova, Caransebes, Sibiu, Bistrita, Piatra Neamt si Bucuresti sunt orasele in care Iuliana si echipa sa organizeaza, incepand cu 2 februarie, preselectii pentru sezonul al saselea al talent show-ului de folclor de la TVR 1.

„Ne pregatim de un nou sezon Vedeta populara, dupa ce am difuzat sezonul 5, realizat in pandemie si care a avut un succes extraordinar si neasteptat, avand in vedere conditiile in care am realizat filmarile. Ne dorim ca tot mai multi pretendenti la titlul de Vedeta populara sa vina la casting fara teama si cu incredere ca pot reusi. Ca echipa, ne bucura intalnirea cu oameni talentati si am dovedit deja ca, indiferent de rezultatul lor din concurs, ii vom tine aproape pe cei mai buni si le vom sustine carierele, in buna traditie a Televiziunii Romane, care creeaza, iata, si astazi, generatii noi de artisti, promotorii de maine ai culturii traditionale romanesti. Succes tuturor si abia astept sa ne cunoastem!”, ii incurajeaza Iuliana Tudor pe toti cei care doresc sa isi croiasca un drum in folclorul romanesc.

Si pentru a participa la sezonul sase, concurentii trebuie sa demonstreze ca stiu folclor, ca au voce si dorinta de a face publicul sa se emotioneze la muzica lor. Pe langa titlul de Vedeta populara, castigatorul concursului va intra si in posesia marelui premiu de 100.000 lei.

Chiar daca sunt incepatori sau au deja experienta scenei, concurentii pot veni la preselectiile pentru sezonul al saselea Vedeta populara dupa urmatorul program:

2 februarie 2021, orele 10:00-18:00 – Preselectie CRAIOVA (Sediul TVR)

4 februarie 2021, orele 10:00-18:00 – Preselectie CARANSEBES (Casa de Cultura „George Suru”)

6 februarie 2021, orele 10:00-18:00 – Preselectie SIBIU (Centrul Judetean „Cindrelul-Junii” Sibiu)

8 februarie 2021, orele 10:00-18:00 – Preselectie BISTRITA (Centrul Cultural Dacia)

10 februarie 2021, orele 10:00-18:00 – Preselectie PIATRA NEAMT (Sala Calistrat Hogas a Centrului pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare”)

12 februarie 2021, orele 10:00-18:00 – Preselectie BUCURESTI (Sediul TVR)

13 februarie 2021, orele 10:00-18:00 – Preselectie BUCURESTI (Sediul TVR)

In fiecare dintre locatiile amintite se vor respecta cu strictete regulile impuse de autoritati, pentru desfasurarea in conditii de siguranta a preselectiei.

Regulamentul concursului poate fi accesat pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii Vedeta populara.