Antreprenoriat

Programul “Generating New Clients” lansat de EBW Club pentru a accelera dezvoltarea afacerilor romanesti

Potrivit unui studiu recent realizat de KeysFin, in anul 2018 activau 1.577.647 de entitati in Romania, dintre care cele mai multe contributii la realizarea PIB-ului si la exporturi au fost aduse de cele 11.111 societati pe actiuni si aproximativ 40.000 de SRL-uri. Studiul anual “Conditiile de business din Romania” analizeaza 673.000 de companii care si-au depus bilantul pe anul 2018, evidentiind ca sectorul comercial este cel mai mare sector economic al Romaniei, cu o cifra de afaceri de 564 miliarde de lei (38,9% din total).

Din cele 673.000 de companii analizate, 658 sunt companii mari (cifra de afaceri mai mare de 50 milioane de euro), 8.400 sunt companii medii (cifra de afaceri intre 10 milioane si 50 milioane de euro), 44.600 sunt companii mici (cifra de afaceri intre 2 milioane si 10 milioane de euro), iar restul de 619,2 mii sunt microintreprinderi (cifra de afaceri sub 2 milioane de euro).

Crearea unei retele de investitori privati si VC funds pentru a sprijini dezvoltarea IMM-urilor

Bianca Tudor, fondator EBW Club si Agentia ELITE Consulting & Communication, subliniaza potentialul incredibil al companiilor romanesti de a scala, daca sunt investite resurse in educatie pentru antreprenori si instrumente de dezvoltare de business. Clubul EBW aduce impreuna peste 13.000 de companii si lucreaza cu sute de afaceri, oferind sesiuni de Mastermind, consultanta 1to1 si creand un ecosistem de dezvoltare de business 360.

“In plina pandemie, Clubul de Afaceri feminin cu prezenta internationala, Elite Business Women Club, si-a extins operatiunile in Emiratele Arabe Unite si Franta, creand o retea de investitori privati si VC funds pentru a ajuta IMM-urile sa acceseze finantare pentru dezvoltare. In 2022, EBW Club a organizat Dubai Investors Round Table si Conferinta Women Global Alliance Paris. Pe plan local, EBW Club se concentreaza pe organizarea de evenimente de business networking lunare, crearea de campanii de PR pentru femeile antreprenor, consultanta de business si dezvoltarea afacerilor in domenii precum IT & Blockchain, HORECA, Health & Fitness, Beauty & Fashion, Imobiliare & Arhitectura”, declara Bianca Tudor.

Campania “Generating New Clients” pentru cresterea afacerilor romanesti

Pentru trimestrul 2 din 2023, EBW Club isi propune sa creeze o campanie unica de crestere a afacerilor romanesti numita “Generating New Clients”, prin intermediul unor instrumente de vanzare si promovare online si offline. Agentia de Consultanta ELITE Consulting & Communication propune si implementeaza urmatoarele actiuni de dezvoltare accelerata in cadrul acestei campanii:

  • Redefinirea procesului de vanzare;
  • Elaborarea unei strategii de comunicare online si social media;
  • Crearea de linii noi de business;
  • Stabilirea de parteneriate strategice cu branduri complementare pentru promovarea in cross;
  • Actiuni de activare de brand offline & online;
  • Campanii de vanzare adaptate la sezonalitatea in business;
  • Campanii de imagine pentru companie sau fondator.

„Desi Romania este adesea criticata, tara noastra inregistreaza a doua cea mai mare crestere economica din Europa, iar in 2021 companiile romanesti au obtinut un total de 160 de milioane de euro finantare externa. EBW Club da startul inscrierilor in Programul “Generating New Clients” pentru trimestrul 2 de business. Antreprenorii interesati de Programul “Generating New Clients” pot aplica prin email la adresa contact@ebw.business. Participarea la acest program ofera oportunitatea de a beneficia de expertiza si resursele oferite de EBW Club si Agentia ELITE Consulting & Communication, accelerand astfel dezvoltarea afacerilor si sporind succesul pe piata romaneasca si internationala. Aceasta initiativa demonstreaza angajamentul EBW Club fata de dezvoltarea mediului antreprenorial romanesc si international, punand in valoare potentialul companiilor romanesti si sprijinind antreprenorii in demersul lor de a-si dezvolta afacerile intr-un mod sustenabil si eficient”, conchide Bianca Tudor, fondator EBW Club si Agentia ELITE Consulting & Communication.