Home » „Romania poate fi noul paradis turistic mondial” – galerie foto –
Comunicate

„Romania poate fi noul paradis turistic mondial” – galerie foto –

Serialele Wild Carpathia sau Flavors of Romania, difuzate de TVR, dar si in intreaga Europa, in Orientul Mijlociu si in America de Nord, au demonstrat lumii si Romaniei ca o alta abordare a bogatiilor materiale si imateriale ale acestui pamant poate eficientiza turismul romanesc, pe masura potentialului existent. „Romania poate fi noul paradis turistic mondial”, considera Charlie Ottley.

 

Este producator tv, scriitor si globetrotter, cunoscut la nivel planetar pentru serialele sale de calatorie, difuzate de prestigioase canale internationale de televiziune. Stabilit de 10 ani in Romania, Charlie Ottley a devenit un promotor asiduu si eficient al tarii noastre, aducand beneficii substantiale de imagine turismului romanesc. In primul episod al noului sezon Exclusiv in Romania, Cristian Tabara il are invitat pe jurnalistul englez Charlie Ottley. De curand, cunoscutul producator tv si-a cumparat o ferma la Sirnea, in judetul Brasov, pe care intentioneaza sa o transforme in casa de oaspeti. Charlie a dezvaluit, in premiera, la Exclusiv in Romania, de ce s-a indragostit de Romania, dar si cine este iubirea vietii lui. Exclusiv in Romania, cu Charlie Ottley invitat, este la TVR 1, duminica, 20 septembrie, de la ora 17:00. Fix!

 

Toamna bogata in editii de neuitat la Exclusiv in Romania 

 

Escalada pe Muntii Godeanu, explorari pe platforma stiintifica de la Magurele, intalniri cu personaje care au uimit lumea si alte exclusivitati din Romania ne vor prezenta Cristian Tabara si echipa sa in noul sezon „Exclusiv in Romania”. Din 20 septembrie, de la 17:00, la TVR 1.

 

Noul sezon al emisiunii Exclusiv in Romania are la baza o noua filosofie, iar aceasta va fi varietatea surprinzatoare a subiectelor alese. „Vom avea parte de multe exclusivitati, vom escalada muntii Godeanu, spre varful Gugu, varful sfant al dacilor, pentru ca, mai apoi sa coboram pe Platforma stiintifica de la Magurele”, ne dezvaluie Cristian Tabara, gazda emisiunii.

 

Primul episod vine, de altfel, si cu prima exclusivitate: jurnalistul britanic Charlie Ottley si-a achizitionat o proprietate la Sirnea. Ce si de ce a cumparat, de fapt, la Sirnea, cine este Oana si ce planuri au ei impreuna, de ce insista jurnalistul sa promoveze Romania si cum o va face de acum incolo vom afla chiar de la cunoscutul Charlie Ottley, in prima editie a emisiunii Exclusiv in Romania. La TVR 1, duminica, 20 septembrie, ora 17:00.

 

In acest sezon, echipa emisiunii ne va arata cine sunt romanii si strainii din Magurele care au dat lumii cea mai mare putere produsa vreodata: 10 PWatt, adica a zecea parte din puterea Soarelui, concentrata pe un milimetru. Inclusiv acel milimetru il vom vedea intr-una dintre editiile sezonului Exclusiv in Romania.

Ne indreptam apoi atentia catre Soare, Luna, intregul spatiu extraterestru, si vom afla despre sasul transilvanean Hermann Oberth, cel care a inventat rachetele spatiale si il intalnim pe singurul roman care a zburat cu o asemenea racheta, Dumitru Prunariu. „Trecem si pe la Toplita, acolo unde s-a nascut cel care a fost primul patriarh al României, dar şi premier, regent si senator de drept, Miron Cristea. Tot acolo vi-l prezentam si pe patriarhul pastorilor, Ion Groza, omul care sarbatoreste 50 de ani de stana si o nunta de aur”, adauga Marin Gabudean unul dintre producatorii emisiunii.

 

Tot in acest sezon, echipa lui Cristian Tabara ajunge si in Dobrogea, unde il va cauta pe cel care a dat lumii calendarul dupa care se invarte si astazi toata planeta, Sfantul Dionisie cel Smerit. Dar despre Sfantul „Fulger” Efrem cel Nou, cel care implineste rugaciunile incredibil de repede, stiati? Daca nu, veti afla in noul sezon  Exclusiv in Romania, la TVR 1.

 

„Cat despre istorie si gastronomie, vedeti vreo legatura intre daci si virsli? Dar intre kurtoskalacs si America? Daca nu vedeti, nu-i bai! Va facem noi legatura. Si inca ceva: cum puteti face turul Transilvaniei in numai 30 de minute, dar si cum arata un secui cu adevarat mare – toate raspunsurile si inca multe alte lucruri cu adevarat inedite, in noul sezon Exclusiv in Romania. Din 20 septembrie, ora 17:00, la TVR 1″, ne invita Cristian Tabara.