Home » Sa fiti cuminti Gallery – prima galerie de arta contemporana ce sustine artistii locali
Antreprenoriat Comunicate

Sa fiti cuminti Gallery – prima galerie de arta contemporana ce sustine artistii locali

Pe 15 si 16 mai doi antreprenori locali duc mai departe brandul de haine si accesorii ,,Sa fiti cuminti”, cu un concept nou – o galerie pictata de artisti locali unde vor fi expuse produsele brandului, a caror grafica a fost si ea conceputa de artisti si designeri din Bucuresti si din tara.
,,Adunam cu pofta in jurul nostru o comunitate de persoane creative: artisti vizuali si muzicali, designeri si producatori, pentru ca noi credem ca sansele de a evolua, ca societate, sunt mai mari cand ramanem conectati cu toate simturile la ideile si proiectele celor din apropierea noastra – cand ne pasa de cei din jur.” – declara unul dintre co-fondatorii brandului.
Acest demers a luat nastere datorita capacitatii extraordinare pe care o are arta de a ne ajuta sa trecem mai usor peste momentele grele. Tot arta este cea care ne aduce impreuna si cea care ne vindeca. Asadar, Sa fiti Cuminti Gallery reuneste arta sub multe forme si indeamna societatea sa isi trezeasca in fiecare zi la viata creativitatea.
Evenimentul va avea loc pe teresa restaurantului CoOperativa din strada Icoanei 86, iar in ceea ce privesste respectarea masurilor de siguranta, in evenimentul de pe Facebook organizatorii mentioneza: ,,Conform regulamentului in vigoare si intrucat prioritizam sanatatea si siguranta publicului, echipa noastra se angajeaza sa verifice in permanenta respectarea regulilor de distantare sociala, atat in spatiul extern, cat si in cel interior, pe toata durata evenimentului. Vizitatorii sunt rugati sa poarte masca de protectie pe toata durata vizitei, sa foloseasca dezinfectantul pus la dispozitie si sa pastreze o distanta de minim un metru fata de celelalte persoane. ”

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/178093274140229?active_tab=about