Comunicate

„Sincer, avem usor alura de TIR-isti…” Duminica, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1

Alexandrina Hristov lasa microfonul deoparte si pune mana pe volanul de TIR. Basti Topescu o invita sa-si implineasca visul din copilarie, intr-un nou episod al emisiunii „Vis sau realitate” de la TVR 1, difuzat duminica, 21 mai, de la ora 16.30.

Nascuta la Chisinau, cu un tata pictor celebru si mama actrita, Alexandrina Hristov a trait de mica intr-o atmosfera creativa. La randul ei, picteaza, canta, joaca teatru. La 8 ani canta deja la pian, iar de arta teatrala si plastica s-a apropiat in facultate, la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. In 2005, s-a mutat cu intreaga familie in Romania, iar in 2009 lansa primul sau album, „Flori de lut”. A fost imediat remarcata, a urcat pe scena marilor festivaluri din tara, precum Untold, Garana Jazz Festival sau Transilvania International Film Festival si a sustinut concert dupa concert.

„Alexandrina Hristov este dovada unui paradox: ceea ce defineste un artist nu este doar maiestria la care ajunge, ci emotia pe care o transmite, emotie in care se regasesc privitorii. Un artist nu munceste, el asa traieste. Nu face lucruri pentru bani, ci pentru ca nu poate trai fara sa le faca”, este prezentarea cu care Basti Topescu o introduce in fata telespectatorilor TVR 1 pe invitata episodului din 21 mai a emisiunii „Vis sau realitate”.

Miniona, delicata, ar putea trece cu usurinta drept o pustoaica de liceu. Totusi, daca nu ar fi fost aproape predestinata sa devina artista, Alexandrinei i-ar fi placut sa fie… sofer de TIR!

Cu siguranta, ar fi fost o aparitie cel putin exotica in peisajul cu lungile siruri de camioane specific zonelor de frontiera! Dar, cum viata i-a rezervet altceva, Alexandrina a ramas cu gandul la lumea larga, cutreierata la volanul unui mastodont al soselelor.

O vom vedea in aceasta ipostaza inedita, indeplinindu-si dorinta alaturi de Basti Topescu, la „Vis sau realitate”, pe 21 mai, de la 16.30, la TVR 1.

„Din punct de vedere sentimental, Alexandrina Hristov este unul dintre invitatii mei preferati. Pe langa faptul ca este unul dintre artistii mei favoriti din Romania, atat pe plan muzical, cat si vizual, este si va fi intotdeauna o persoana care pe mine m-a invatat foarte multe lucruri. Asa ca am fost entuziasmat sa pot sa-i intorc acest favor si sa-i indeplinesc visul netrait, pentru o zi. Sincer, avem usor alura de TIR-isti…”, spune amuzat Basti. Si nu glumeste decat… pe jumatate, pentru ca cei doi isi iau in serios treaba: pe langa probele de traseu, prin poligon, intr-un camion de transport nou-nout, Alexandrina si Basti invata sa gateasca si sa manance „in parcare” si chiar sa schimbe o roata… de 160 de kilograme! Cum se descurca la aceste probe care ii scot complet din zona de confort – ramane sa vedem duminica dupa-amiaza, la „Vis sau realitate”.

Artisti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinsi ca isi traiesc visul, ca au ajuns acolo unde si-au dorit o viata. Si totusi, candva, vedetele de astazi aveau alte aspiratii… Greu de crezut? De curand intrat in echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce inseamna munca de televiziune, Sebastian Felix Topescu ne dezvaluie dorintele secrete ale vedetelor si le ajuta sa si le indeplineasca, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din 26 martie la TVR 1, in fiecare duminica, de la 16.30 (si in reluare sambata, la 12.30). 

Editiile urmatoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvalui ce si-ar fi dorit sa devina personalitati precum actritele Maria Buza sau Carmen Tanase.