Home » Soprana Gabriela Cristea isi lanseaza prima piesa din cariera – ,,Amintiri” si ne incanta cu prezenta ei in Matinalul de Vineri 22 Aprilie 2021, de la ArtFM
Evenimente

Soprana Gabriela Cristea isi lanseaza prima piesa din cariera – ,,Amintiri” si ne incanta cu prezenta ei in Matinalul de Vineri 22 Aprilie 2021, de la ArtFM

Artista Gabriela Cristea a lansat single-ul ,,Amintiri”, o piesa pop-opera, prin care vrea sa transmita un mesaj esential, si anume, iubirea.
Gabriela a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia Pedagogie Muzicala si a activat mai bine de 10 ani pe scena Teatrului National de Opereta si Musical “Ion Dacian”. Soprana a avut numeroase colaborari artistice cu spectacole atat in tara, cat si in strainatate.
De compozitia melodiei ,,Amintiri” s-a ocupat Alin Radu, iar de productie Sandel Balan, tatal Andreei Balan si de videoclip Soryn Power Film.
In prezent, Gabriela pe langa faptul ca este soprana si participa la diverse proiecte, aceasta preda si cursuri de canto la propria intreprindere muzicala din Buzau.
,, Prin acest proiect am dorit sa scot in valoare relatia pe care o am cu studentii mei. O relatie ce se bazeaza nu doar pe munca, talent si ambitie, dar si iubire si prietenie. Prin piesa pe care am numit-o personal AMINTIRI, am dorit sa scot la iveala bunatatea si iubirea din noi. Melodia reprezinta de fapt nu amintirea unei iubiri, ci faptul ca trebuie sa ne amintim cum e sa iubim, cum sa daruim iubire pentru ca si noi la randul nostru sa primim aceeiasi dragoste..”, declara soprana.
De asemenea, despre meseria de profesor, Gabriela Cristea marturiseste urmatoarele
,, Ca si pedagog, in acest business pe care il practic de 11 ani, pot spune ca am avut numeroase reusite, insa cele mai de pres au fost atunci cand am fost numita ca fiind -,,Profesorul Anului”, acest lucru s-a intamplat de-a lungul a 3 ani consecutivi, 2016, 2017 si 2018, anii in care am primit aceasta titulatura.”
Artista a ales si cateva dintre studentele ei, pentru a face parte din videoclipul piesei ,,Amintiri”. De asemenea, fetele pe care Gabriela le pregateste au participat la numeroase concursuri, acolo unde au fost si premiate.

Ilona – este fosta concurenta la Vocea Romaniei Jr. de la ProTv.
https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/Ilona-150x150.jpg
Andrada- a participat in calitate de concurenta la X Factor pe Antena 1
https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/Andrada-150x150.jpg
Alecsandra – isi scrie si compune propriile melodii, iar in curand isi publica si propria carte, intitulata ,,Supradoza zilnica de fluturi”
https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/Alecsandra-150x150.jpg
Cristina – are participari la numeroase concursuri si festivaluri.
https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/04/Cristina-150x150.jpg