Home » Stand de Carte Romaneasca la ”XIV Feria del Libro de El Ejido”
Evenimente

Stand de Carte Romaneasca la ”XIV Feria del Libro de El Ejido”

In perioada 13 – 16 aprilie 2023, Centro Cultural La Tierra Tracia participa cu stand propiu la ”XIV Feria del Libro de El Ejido” ce se va desfasura in Plaza Mayor din El Ejido, Almeria.

Vor fi alaturi de noi autori si artisti romani din Spania si Europa, edituri, institutii, centre culturale, ong-uri etc. Invitati de onoare: scriitori si artisti spanioli dar si internationali.

Pe toata perioada targului de carte se vor desfasura o serie de lansari si prezentari de carte, intalniri cu cititorii, dezbateri, expozitii fotografice si etnografice, ateliere pentru copii si evenimente interactive, activitati culturale dedicate publicului roman si spaniol.

Activitatile se vor desfasura atat in Plaza Mayor din El Ejido, Almeria cat si la sediul Centrului din Calle Geranio/28, El Ejido.

Pentru informatii si participare va rugam sa ne contactati: e-mail: asociacionromanati@gmail.com; https://www.facebook.com/asociacionromanati/; https://www.facebook.com/romaniinandalucia/; https://www.facebook.com/ferialibrorumano/.

„Citeste romaneste, gandeste romaneste, traieste si simte romaneste“, un proiect initiat de Asociacion Socio-Cultural Romanati.

“Lee y piensa en rumano, vive y siente Rumania” – “Noche Tematica Intercultural”, un proyecto iniciado por la Asociacion Socio Cultural Romanati.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2023/04/afis-2.jpeg