Comunicate

Vedete ale folclorului romanesc in duel la „Vedeta populara”!

Ionut Dolanescu, Viorica Macovei, Simona Dinescu, Angela Buciu si Mariana Ionescu Capitanescu ii sustin pe cei cinci concurenti din editia a doua de concurs a celui mai iubit talent-show de folclor. Iuliana Tudor ne asteapta si in aceasta duminica seara, de la ora 21:00, la TVR 1.

Sezonul 6 al emisiunii „Vedeta populara” continua cu o seara a duelurilor… la nivel inalt! Nume mari ale muzicii populare romanesti isi dau concursul, ca sustinatori ai tinerilor artisti selectati pentru aceasta editie. Ne vom bucura sa ii ascultam pe 9 mai, de la ora 21:00, cand Iuliana Tudor ne asteapta la „Vedeta populara”, la TVR 1.

Concurentul care va reprezenta Oltenia canta in strana si prezinta doua emisiuni de folclor la un post de radio local. Marturiseste ca si-a dorit sa participle la „Vedeta populara” inca de la primul sezon, dar i-a fost teama. Spera, insa, ca duminica seara va da lovitura, cu prima melodie pe care a auzit-o in copilarie, in comuna natala, interpretata alaturi de nimeni altul decat Ionut Dolanescu!

A trecut de la rock la muzica populara, iar acum canta in restaurantele romanesti din Paris. Argeseanca pe care o vom cunoaste duminica a ales sa faca echipa cu Simona Dinescu, intr-o piesa despre strainatate si pribegie. Si ea intra in cursa pentru semifinala „Vedeta populara” si premiul de 100.000 de lei.

La 16 ani, o tanara din Viseul de Sus este la varsta visurilor. Si-a dorit o cariera militara, dar acum studiaza la liceul de arte. Profesia pe care o tinteste este, insa, de… chirurg! Si ea va pasi pe scena „Vedeta populara”, insotita de Angela Buciu, vrand sa impresioneze cu vocea sa publicul, dar si juriul format din Grigore Lese, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic si Bogdan Mihai Simion.

In aceeasi editie a emisiunii realizate de Iuliana Tudor la TVR 1, Viorica Macovei vine sa sustina o tanara bucovineanca de 18 ani, pasionata de pictura si folclor, iar Mariana Ionescu Capitanescu urca pe scena alaturi de o adolescenta din Gorj, pentru care muzica a fost mereu un sprijin in vremurile grele.

La aceasta editie „Vedeta populara”, artistii se vor bucura de scena si lumina reflectoarelor in acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Folcloric Profesionist Izvoare Dobrogene din Constanta, al Centrului Cultural Teodor Burada, dirijor Cristian Obrejan. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 9 mai, de la ora 21:00, la TVR 1, fiind preluat simultan si la TVRi si TVR Moldova.