Home » Vrea tot din ce ii poate oferi viata! La 63 de ani, urca pe scena la “Vedeta populara” – TVR 1, duminica, 13 decembrie, ora 21:00
Comunicate

Vrea tot din ce ii poate oferi viata! La 63 de ani, urca pe scena la “Vedeta populara” – TVR 1, duminica, 13 decembrie, ora 21:00

Vrea tot din ce ii poate oferi viata! La 63 de ani, pe scena la “Vedeta populara”!

Ultima editie, inainte de semifinala sezonului 5, a emisiunii realizate de Iuliana Tudor va fi cu noroc doar pentru unul dintre cei cinci concurenti talentati care urca pe scena la “Vedeta populara”.
Ultimul semifinalist se alege duminica, 13 decembrie, de la 21:00, la TVR 1.

“Vedeta populara” este acel loc in care iubitorii de folclor isi pot implini visul de a canta pe o scena. Daca sunt foarte buni, pot sa castige! Duminica, 13 decembrie, la ora 21:00, Iuliana Tudor ne asteapta cu o noua seara de concurs, cand ultimii cinci concurenti calificati ai sezonului lupta pentru un loc in semifinala.

S-a hotarat brusc sa vina la preselectii la doar cateva saptamani dupa ce doctorii i-au pus un stimulator cardiac. Si asta
pentru ca nu mai vrea sa piarda nimic din ce-i poate oferi viata.
Duminica seara, la TVR 1, cunoastem o concurenta care a venit la “Vedeta populara” pentru ca a vrut sa-si faca singura un cadou, o bucurie sufleteasca. Bucuresteanca, doamna in varsta de 63 de ani ne va impresiona cu povestea ei de viata, dar si cu cantece din zona Olteniei.

O eleva la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj canta de cand era mica in corul bisericii. I-ar placea sa urmeze Academia Militara sau Facultatea de Teologie, dar mai are un an sa se decida. Pana atunci vrea sa ne demonstreze calitatile ei interpretative la “Vedeta populara”, duminica seara, de la 21:00.

E asistent medical devotat meseriei, dar iubeste si muzica traditionala. Pe timpul pandemiei, a lucrat la o sectie de terapie
intensiva. Gorjeanul de 23 de ani a mai concurat la “Vedeta populara”, iar duminica vine din nou sa ne povesteasca pe unde l-a purtat viata, dar si sa ne prezinte frumoasele cantece ale zonei sale cu care poate alina nu doar suferinta pacientilor, ci poate aduce bucurie pentru o tara intreaga.

Si o iesanca, studenta la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, care se pregateste sa devina invatatoare sau
educatoare, vine sa ne demonstreze la “Vedeta populara” ca stie sa cante si la un microfon adevarat, nu doar la clantele usilor pe post de microfoane, cum facea pe cand avea un an.

Pregatita sa lupte pentru un loc in semifinala “Vedeta populara” este si o tanara de 17 ani, din Bistrita. E pasionata de tir cu
arcul, de limba romana si chiar daca studiaza pentru o cariera cu totul diferita, muzica populara, pe care o canta de la 3 ani, o aduce duminica seara, la TVR 1.

Pe concurenti ii incanta, dar ii si sperie colaborarea cu o orchestra profesionista. Duminica, acompaniamentul muzical apartine Orchestrei Ansamblului Cindrelul Junii Sibiului, dirijor Gabriel Popescu, manager Silvia Macrea. In aceeasi seara, la “Vedeta populara”, concurentii vor fi incurajati de cunoscutii interpreti: Ion Dragan, Amalia Codorean Chindris, Iustina Irimia si Simona Mazare (“doua treimi” din Fetele din Botosani), Oana Matei si Victorita Lacatusu.