Comunicate

Asta seara nimeni sa nu doarma! Petrecem romaneste de Craciun la „O data-n viata”

Vedete ale folclorului si tineri artisti ne poarta prin toate genurile muzicale, de ieri si de azi. Folclorul va fi la loc de cinste in emisiunea Iulianei Tudor, se canta cele mai iubite refrene ale invitatilor, dar si „Strada Sperantei”, „Sa-mi canti, cobzar” „Mosule, ce tanar esti!”, „Copacul” sau „Cine e cu noi”. Pe 25 decembrie, ora 20.45, la TVR 1.

Spectacol plin de bucurie si emotie in seara de Craciun la „O data-n viata”! Iuliana Tudor a pregatit o editie speciala a emisiunii, in care nu mai putin de 5 vedete ale folclorului romanesc fac echipa cu 5 tineri laureati „Vedeta populara”. Pe 25 decembrie, de la 20.45, cu un sfert de ora mai devreme decat ora la care ne asteapta de obicei in serile de duminica, Iuliana Tudor ne invita la o adevarata petrecere romaneasca.

Nicolae Furdui Iancu, Viorica de la Clejani, Matilda Pascal Cojocarita, Constantin Enceanu si Ion Paladi vin sa ii sustina pe Alexandru Bradatan, Oana Tomoiaga, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan si Paul Ananie. Ritmuri traditionale din toate zonele tarii vor rasuna pe scena „O data-n viata” in zi de mare sarbatoare. Dar, ca adevarati profesionisti, artistii arata ca pot fi pusi oricand in situatia de a canta si alt gen muzical. „O data-n viata”, ii vom asculta, asadar, interpretand evergreenuri din muzica usoara, dar si cantece lautaresti.

De la ultima editie din acest an a emisiunii realizate la TVR 1 de Iuliana Tudor nu vor lipsi prieteni vechi: Orchestra Lautarii din
Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros, respectiv membrii Ansamblului Junii Sibiului, care vor asigura ilustratia coregrafica si care vin, la randul lor, cu surprize pentru telespectatori.

„Editia de Craciun este un spectacol in care doua generatii – tineri si mari vedete – au acceptat provocarile echipei _O data-n viata _si sper din toata inima ca, dincolo de energia simtita acolo, in platou, spectacolul sa ajunga in casele tuturor romanilor, exact asa cum l-am simtit noi la filmari.

Craciunul la TVR este cea mai tare petrecere, construita cu prieteni, intre prieteni si pentru prietenii nostri, telespectatorii. M-am bucurat sa constat inca o data cat de talentati sunt cei care vin – ma refer la generatia tanara de artisti, oameni care au dat tot ce au mai bun in studioul _O data-n viata_. Iar vedetele au fost la inaltime, ca de obicei, si s-au bucurat, la randul lor, de petrecerea romaneasca adevarata”, ne spune Iuliana Tudor, invitandu-ne pe toti sa sarbatorim impreuna Craciunul, de la ora 20.45, la TVR 1. „O data-n viata” poate fi urmarita si de romanii din afara tarii, simultan, la TVR International.