Concurs Omul de la Radio

Detalii Concurs "Omul de la Radio"

Ne place sa credem ca fiecare om are o mica “vedeta” ascunsa in personalitatea si felul lui de a fi.

Concursul “Omul de la Radio” ofera sanse egale tuturor “vedetelor”, atat celor deja cunoscuti in mediul online si nu numai, cat si celor care isi doresc o cariera in media.

Pentru a intra in concurs, in primul rand este nevoie sa te inscrii. Acest lucru poate fi facut pe pagina concursului, utilizand formularul de mai jos sau folosind butonul de WhatsApp.

Dupa inscriere, regulile sunt foarte simple. Timp de o ora vei fi co-prezentator la Matinalul ArtFM, LIVE, impreuna cu colegii nostri. Va trebui sa strangi cat mai multe vizualizari si distribuiri, timp de 5 zile, pentru podcast-ul in care ai fost prezent, podcast ce va fi difuzat live si pe Facebook si va ramane postat pe pagina de Facebook Art Media. La totalul vizualizarilor si distribuirilor se adauga nota pe care o primesti din partea noastra si un bonus de 50 de puncte daca reusesti sa provoci in direct o persoana sa se inscrie la concurs.

Fiecare editie a concursului dureaza o saptamana, iar la final cel care a strans cel mai mare punctaj in aceasta editie se va bucura de 1 h de emisiune live, in care moderatorul principal va fi chiar el. Totodata castigatorul editie va ramane in lista noastra de invitati, sau posibili colaboratori, pentru emisiuni viitoare.

Castigatorul editiei va fi anuntat in ziua in care are “stop vot” ultimul participant si in prima VINERI, la ora 13:00 intra LIVE pe ArtFM  si ne incanta cu emisiunea ei/lui.

Iti uram succes si te asteptam la radio ArtFM!!!

Reguli de participare:

  1. Varsta participantilor trebuie sa fie de: 16 + ani;
  2. Participantii cu varste cuprinse intre 16-18 ani trebuie sa se prezinte insotiti de un parinte/tutore;
  3. Participantii isi vor da acordul cu privire la  utilizarea datelor cu caracter personal conform formularului GDPR pus la dispozitie de catre ArtFM;
  4. Participantii la Concurs vor colabora in mod placut cu ceilalti prezentatori si vor incerca sa stranga cat mai multe vizualizari si distribuiri ale podcast-ului postat pe pagina de Facebook Art Media si are mentiunea ca este pentru Concursul “Omul de la Radio”

Editia VI - "Omul de la Radio" :

1. LUCIANA  ALEXANDRA RUSU  /  06.08.2021 – 10.08.2021 (stop vot): nota 10, bonus 50,  774 vizualizari, 64 distribuiri – Total  898 puncte

O poti revedea aici:  https://www.facebook.com/www.ArtPres.ro/videos/376322297341201

Participanti Editia V - "Omul de la Radio" :

Participanti Editia IV - "Omul de la Radio" :

Participanti Editia III - "Omul de la Radio" :

Participanti Editia II - "Omul de la Radio" :

Participanti Editia I - "Omul de la Radio" :

Formular inscriere Concurs "Omul de la Radio"

    DA, prin selectarea raspunsului DA va exprimati acordul privind prelucrarea datelor personale. Serviciul GDPR poate utiliza informatiile pentru a comunica cu dvs. in legătura cu solicitarile transmise.

    Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii.