Comunicate

Corina Danila si Dragos Huluba au pregatit scenete in premiera la “Gala umorului”, pe TVR 2

Mai multe momente umoristice noi la “Gala Umorului”, emisiunea TVR 2 care pune in valoare arhiva extraordinara a Televiziunii Romane. Din 1 aprilie, in fiecare vineri, de la ora 20:00, actorii Corina Danila si Dragos Huluba intampina cu zambete si relaxare telespectatorii, in sezonul cu numarul 17 “Gala umorului”.

“La sfat cu Cel de Sus”, “Conversatia”, “Teza de doctorat”, “Concurs”, “Cartea de identitate, va rog!”, “Tranzactia”, “Neologisme”, “Qui-pro-quo” sunt doar cateva momente umoristice in premiera, dintre cele 14 in care ii vom revedea pe indragitii actori Dorel Visan, Rodica Popescu Bitanescu, Mirela Zeta, Marius Rizea, Corina Danila, Adrian Ciobanu, alaturi de gazdele emisiunii.
La “Gala umorului”, cei mai iubiti actori ai comediei romanesti pun in pagina momente memorabile din antologia divertismentului de televiziune, pastrate in Filmoteca de Aur a TVR. Realizatorii ne propun sa-i revedem pe titanii comediei romanesti: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Radulescu, Jean Constantin, Puiu Calinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Stefan Banica si multi altii, in momente de umor ce faceau, in urma cu zeci de ani, savoarea emisiunilor de divertisment.

„Gala umorului este emisiunea mea de suflet si ma bucur ca, pe langa provocarea de a fi prezentatorul unor momente de arhiva care au scris istorie in antologia umorului si in care au jucat titani ai scenei si filmului romanesc. In paralel, am ocazia sa joc in scenete umoristice noi, alaturi de actori atat de respectati si indragiti. Impreuna cu Dorel Visan, Rodica Popescu Bitanescu, Mirela Zeta, Marius Rizea, Adrian Ciobanu si colegul meu de prezentare, Dragos Huluba, pregatim scenete care va vor aduce relaxare si buna-dispozitie atat de necesare la inceput de weekend”, a spus Corina Danila.

Noul sezon al “Galei umorului” a pregatit 11 episoade tematice, dintre care amintim: “Relatii comice… de familie”, “Trai neneaca, pe banii babachii!, cum spunea Caragiale…”, „Amintiri din vremea carantinei”, „Duminica Pastelui”, „Umorul si libera concurenta”, “Fata nevazuta a lunii”, „Al dracu’ dom’ Mitica!”, “Comme ci, comme ça”, “Tranzactii cu jucarii expirate”, “O lume anapoda”, “Mandria de a fi prost”.