Robert-Andrei Durbaca

Realizator emisiuniRobert-Andrei Durbaca

Eu sunt Robert- Andrei Durbaca si ma bucur daca esti aici si citesti aceste cuvinte.

In primul rand vreau sa te salut, iar apoi vreau sa iti spun cate ceva despre mine.

De cand ma stiu am fost atras de tot ceea ce inseamna gandirea umana si filosofia. Bineinteles, copil fiind nu stiam de acesti termeni, insa imi adresam intrebari care ma puneau pe ganduri destul de mult, ma aruncau intr-o contemplare interioara unde ma refugiam ceasuri intregi.

Intrebare ce imi vine si acum in minte este aceea ca, de ce suntem aici? Care este scopul nostru?

Ei bine, raspunsul gasit si care pe mine m-a multumit este acela de a fi fericiti si de a avea grija de noi, sufletul, corpul, mintea si gandurile noastre. Toate acestea ne formeaza si ne fac sa umblam prin viata in fiecare zi. Ce poate fi mai frumos decat sa incepi sa le constientizezi si sa incepi sa te infrupti din fiecare?

Lucrul acesta am ales eu sa il fac. Am inceput prin a face sport cu regularitate si mai presus de aceasta de a iubi sportul inca de la varsta de 14 ani si jumatate, iar in ultimii doi ani chiar sa devin antrenor de fitness. Apoi mi-am cultivat pasiunea pentru psihologie si filosofie incepand o munca de studiu si invatand acele „taine” extraordinar de frumoase care exista inlauntrul fiecaruia dintre noi. Totul pana aici mi se parea perfect si mie, insa ceva parca lipsea din acest peisaj sublim al fiintei umane. Dupa multe ganduri si dorinte mi-am dat seama ca acest tablou artistic trebuie sa fie completat de mine prin a spune si transmite mai departe ceea ce am invatat si dezvoltat la mine.

Astfel am inceput sa insumez si sa adun fiecare experienta, bucata cu bucata in scris. In momentul de fata am reusit sa scriu doua carti. Doua carti unde sunt prezente atat experientele mele, cat si sufletul meu.

As putea spune ca sufletul este o conditie de baza in fiece lucru pe care vrem sa il infaptuim pe lumea aceasta.

Pana una alta, aveti grija de voi, corpul si mai ales sufletul vostru.

Ma gasiti pe facebook: https://www.facebook.com/robert.durbaca

si Instagram: https://www.instagram.com/robertdurbaca