Tehnologie

In premiera in Romania: Pepper, robotul care spune Plugusorul

Primiti Plugusorul? Pacientii clinicii UNIDENT au fost intampinati in prag de Sarbatori de robotul Pepper, care le-a spus Plugusorul, vezi in premiera video – https://bit.ly/3ps3f3e:

“Aho, aho, oameni cuminti,
Sa nu uitati insa de dinti
Sa aveti grija de dantura,
Cand va-nfruptati din prajitura,
Iar dupa ce va ospatati,
Pe dinti iar, sa va spalati
Caci c-o dantura sanatoasa,
Mancarea e si mai gustoasa!”

UNIDENT aduce in Romania in premiera robotul umanoid Pepper pentru a-i invata pe cei mici si pe cei mari regulile de sanatate oro-dentara intr-o maniera unica. Mai mult, acesta este un receptionist ideal pentru vremurile noastre, pentru ca poate desfasura toate activitatile de intampinare si directionare a pacientilor in completa siguranta, avand imunitate permanenta la Coronavirus.
Pepper, primul robot umanoid care vorbeste limba romana are multiple functii, acesta poate stoca informatiile pacientilor, pe care ii identifica apoi cu ajutorul scanarii faciale si ii indruma prin clinica. Pe langa doza sanatoasa de inovatie si amuzament, Pepper raspunde la intrebarile curiosilor, se joaca, danseaza, face selfie-uri si testeaza satisfactia pacientilor dupa consultatii.
Clinicile UNIDENT sunt recunoscute pe piata de medicina dentara drept pionierii tehnologiilor medicale de ultima ora si, mai nou, a inteligentei artificiale.
”Daca m-as fi gandit cu teama si reticenta la pandemie, inchideam clinicile. Nu mai investeam. M-am gandit insa la scopul nostru, la nevoile pacientilor, la membrii echipei si la familiile lor, la furnizori si parteneri. Am gasit energia si puterea favorabila evolutiei.
In tot acest timp am pus focus pe obiectivele noastre de a ridica standardele si am investit in tehnologie inovatoare, in educatia medicala internationala si in competentele echipei medicale. Am extins gama cu servicii de medicina alternativa – terapia cu oxigen hiperbaric –pentru a face preventie SARS-CoV-2 si recuperare rapida post- COVID19”, spune Dr. Petronela Luca – Doctor in Stiinte Medicale si fondatoarea Clinicilor Dentare Premium Unident.
Unident Group reprezinta un brand medical premium cu experienta de peste 20 de ani si cu filiale in Buzau, Galati si Tulcea (in curand si la Brasov), ce acorda servicii integrate de medicina dentara avansata, radiologie dentara 3D si servicii de tehnica dentara digitala. Unident este recunoscut in context international ca promotor al turismului medical in Romania, ducand la nivel de excelenta brandul nostru de tara.