Muzica

Sean Norvis a lansat o noua piesa “Eyes on Me”

Sean Norvis a lansat o noua piesa “Eyes on Me”, o melodie realizata in colaborare cu DJ Lucian & Geo, Next Route si Larisa Sirbu, avand parte de un videoclip realizat de catre Ovidiu Roteliuc.

DJ, producator, remixer si fondator al casei de discuri Norvis Music, Sean Norvis este un artist complet, care a reusit prin piesele si remixurile sale sa cucereasca inimile ascultatorilor de muzica buna din intreaga lume. Anul trecut, Sean Norvis a lansat cel de-al treilea material discografic „United Remixes”, un album care contine doua CD-uri, disponibile in magazinele digitale.

DJ Lucian (Lucian Mitrache) si Geo (Naita George), doi tineri talentati si ambitiosi, si-au unit fortele pentru a crea un proiect de succes. Acest proiect muzical, diferit fata de ceea ce se produce pe piata muzicala romaneasca, este cunoscut la nivel international si se bucura de un real succes. DJ Lucian & Geo au reusit sa colaboreze cu in premiera pentru Romania cu artisti precum DJs From Mars, Wolfpack, Justin Prime, Bjones sau Korolova.

Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tanar increzator si talentat din Sascut, judetul Bacau, care e gata sa cucereasca piata muzicala din Romania, dar si cea internationala. Acesta a produs si a lansat multe piese care se bucura de aprecierea iubitorilor de muzica si este celebru deja pe retelele de socializare, avand peste 4M de Instagram Reels Views si peste 1M de Views pe TikTok.

Larisa Sirbu este o frumoasa talentata care a mai colaborat in trecut cu Sean Norvis, pentru piesa “Here I Am”, si care a reusit prin vocea ei sa transmita emotie.

“Ne dorim ca cei care asculta aceasta piesa si vizioneaza videoclipul sa se relaxeze, sa uite de griji, sa se bucure de fiecare moment frumos din viata, sa se simta bine si sa nu uite ca iubirea adevarata nu moare niciodata. Noi consideram ca muzica e cea mai buna solutie la orice problema si este legatura de chei fermecate, cu care se deschid usile universului sufletesc.” – au declarat artistii.

Videoclipul este hot si se imbina foarte bine cu melodia care transmite un vibe pozitiv specific zilelor de vara.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu