Star Art cu Beatrice Lianda Dinu

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/01/130867731_110284617602541_6095355393956828852_o.jpg

Star Art cu Beatrice Lianda Dinu in fiecare Miercuri de la 13:00 - 14:00

Beatrice Lianda este un profesionist cu o experienta de 30 de ani in fashion, scenograf si jurnalist. Pentru ca deviza ei este sa creeze povesti frumoase, Beatrice Lianda este dedicata teatrului, showbizz-ului si jurnalismului de calitate. Din dragoste pentru toate acestea, se dedica unei emisiuni care sa reuseasca sa imbine povestile de succes, divertismentul si lifestyle-ul.
Emisiunea Star Art o puteti asculta in fiecare miercuri DE LA ORA 13! Vedete, persoane publice, profesionisti in beauty si Fashion, personalitati si domenii de activitate diverse!

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 17.02.2021 - invitat BOGDANA DARADICI - artist vizual

Pictura si culorile au fost alaturi de noi in emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu, prin invitata noastra cunoscuta pictorita Bogdana Maria Daradici.

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 10.02.2021 - invitat DIANA BISINICU - solista

Diana Bisinicu este o prezenta deosebita in peisajul industriei muzicale romanesti, a incantand publicul prin vocea frumoasa si puterea de a aborda si sustine vocal orice gen muzical.
Pregatirea pentru cariera muzicala a inceput inca de la patru ani, iar sansa i-a suras Dianei Bisinicu atunci cand a participat la preselectia “Alege Asia”, unde a fost selectata pentru a face parte din trupa Pops.

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 03.02.2021 - invitat CRINA MATEI - actrita si solista

Invitata editiei din 03.02.2021 este o artista completa, actrita, profesoara , femeie de afaceri si solista. Am avut bucuria de a asculta ultima melodie a artistei, lansata de curand, alaturi de Trupa Sigur ca Da.
Melodia,, Ia uite-o zau '' este un remix de succes.

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 28.01.2021 - invitat LUCIAN CIUCHITA - scriitor si scenarist

Lucian Ciuchita, scriitor si scenarist! Am aflat despre scenariul furat de americani si cum a ajuns sa se judece cu Cinematografia de la Hollywood intr-un proces de plagiat de 6 ani, despre ce inseamna sa fi romancier, cariera, viata si pasiuni!

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 20.01.2021 - invitat WILLMARK - coregraf

La Star Art emisiunea de divertisment si lifestyle STAR ART cu Beatrice Lianda, invitat a fost Wilmark Rizzo Hernandez, prezentator, MC, Entertainer de exceptie, detine o Scoala de Dans si este coordonator al Willmark Dance Show.

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 13.01.2021 - invitat Dinu Maxer - Textier, interpret, compozitor, prezentator și Mc, fost component al trupei Axxa

Invitatul de azi Dinu Maxer, textier, interpret, compozitor, prezentator și Mc, fost component al trupei Axxa, a venit alaturi de noi cu declaratii in exclusivitate!

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 06.01.2021 - invitat Zoltan Lorencz pictor si fotograf

Zoltan Lorencz a povestit despre viata de pictor si fotograf, despre cum a ajuns sa lucreze cu vedete din Romania, dar si multe altele.

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 30.12.2020 - invitat actrita Claudia Negroiu

Indragita actrita Claudia Negroiu a venit la Art Fm pentru a ne impartasi “Povestea bunicutei”.

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 23.12.2020 - invitat artista Navi

Navi, un artist indragit care ne aduce si noul sau single ,,Universuri Paralele"!

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 16.12.2020 - invitat Stelian Milu actor, regizor și fondator Kids Fashion Week

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 09.12.2020 - invitat ANDY ALEXANDRU ANTEMIA - profesor de comunicare si fost model international

Andy Antemia, persoana publica, profesor de comunicare si fost model international, o prezenta deosebita in lumea Fashion de calitate!

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 02.12.2020 - invitat CATINCA ZILAHY creator de moda și jurnalist

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 25.11.2020 - invitat Maya Roxana Nestian model international si profesor

Maya Roxana Nestian model International si profesor, alaturi de care am dezvoltat subiecte pe teme actuale din Fashion si lumea vazuta din fata si spatele scenei!

Emisiunea Star Art cu Beatrice Lianda Dinu din 18.11.2020 - invitat solista Bianca Rus

Bianca Rus cunoscuta solista a fost invitata la emisiunea Star Art realizata de Beatrice Lianda Dinu. Cea mai noua melodie lansata a artistei, „Belladonna”, a putut fi ascultata si la Radio Art FM!