Tehnologie

Una dintre cele mai mari platforme de comunicare online din lume va primi suport tehnic din Cluj-Napoca, Silicon Valley-ul Europei de Est

FSP Global Group (prin Sharpminds Global, membra a grupului) a semnat un parteneriat strategic cu Contents (fosta Entire Digital), lider de piata la nivel mondial in domeniul comunicarii online. Scopul acestei colaborari este de a asigura asistenta de cea mai buna calitate si suport tehnic profesionist intregii retele internationale de editori colaboratori ai Contents.com.

FSP Global este actionar al Contents.com, companie considerata deschizator de drumuri si urmatorul ”unicorn” in domeniul marketingului digital. Startup-ul, care foloseste Inteligenta Artificiala pentru a analiza informatiile in scopul crearii de continut multilingvistic nativ, a obtinut capital financiar in valoare de aproximativ sase milioane de dolari.

”E foarte important pentru un domeniu atat de dinamic, pentru editorii care furnizeaza continut proaspat, materiale noi incontinuu, sa aiba parte de acelasi tip de asistenta eficienta, permanenta, 24/7, 365 de zile pe an. Este cea mai buna modalitate de a-i ajuta sa livreze informatie actualizata, in timp real, peste tot in lume. Cred ca suntem cei mai buni parteneri unii pentru altii si am si demonstrat-o deja: acest parteneriat global reprezinta faza urmatoare a unei colaborari care functioneaza deja de ceva vreme”, spune Antonio Patanè, fondatorul FSP Global.

”Am stiut dintotdeauna nivelul de responsabilitate practicat de specialistii FSP Global si calitatea serviciilor lor. Sunt convins ca experienta acumulata ne va fi de foarte mare folos in demersul nostru de extindere la nivel global. Cand colaboram atat de bine putem realiza lucruri extraordinare”, spune Massimiliano Squillace, CEO si fondator al Contents.com

CINE ESTE FSP GLOBAL GROUP

FSP Global Group este un consortiu international de companii prezent in numeroase tari si care are sediul central in Cluj-Napoca. FSP Global, principala companie a consortiului, este lider de piata in domeniul externalizarii proceselor interne ale afacerilor si isi desfasoara activitatea neintrerupt, 24/7, 365 de zile pe an. FSP Global furnizeaza servicii de relatii cu clientii si consultanta la un nivel exceptional de calitate prin intermediul call center-urilor sale. FSP Global este varf de lance in acest domeniu datorita ariei impresionante de limbi aflate in portofoliul sau, printre care se afla limbile engleza, germana, franceza, rusa, araba, maghiara, italiana, romana, ceha, spaniola, olandeza, portugheza, poloneza, ucraineana, kazaha, bulgara, albaneza, birmaneza, malaeziana, afrikaans si alte 10 limbi sud-africane, hindusa, urdu etc. Furnizeaza servicii pentru clientii ei localizati in peste 25 de tari de pe trei continente, precum Germania, Franta, Italia, Elvetia, Olanda, Romania, Irlanda, tarile arabe, Cehia, Polonia, Australia, Malayesia, Myanmar, Kazahstan, Pakistan etc.

CINE ESTE CONTENTS

Contents activeaza in domeniul marketingului digital. Specialistii Contents au creat o platforma informatica unde se folosesc sisteme avansate de analiza datelor si boti care dezvolta algoritmi de invatare pentru a realiza, mai rapid si la o calitate superioara, continut digital pe diferite teme si in limbi diferite. Platforma integreaza module specifice cu ajutorul carora sunt analizate tendintele online si competitorii dar este analizat si comportamentul online al utilizatorului. Datele colectate ajuta la generarea de continut de catre Inteligenta Artificiala.

Contents activeaza pe doua directii:
• Contents.Media (denumit anterior Entire Digital) este compania care exploateaza propria tehnologie pentru a produce si a imbunatati proiectele editoriale online;
• Contents.com este compania care dezvolta platforma digitala si o pune la dispozitia clientilor in format SaaS. Cei 32 de membri ai echipei isi desfasoara activitatea in unele dintre cele mai importante orase ale lumii precum Milano, Paris, Londra, Madrid si Las Vegas.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/03/Squillace-Patane.jpeg