Home » Ziua marilor concerte la TVR 2
Comunicate

Ziua marilor concerte la TVR 2

Anul 2022 incepe cu vesti bune! Pe 2 ianuarie, iubitorii muzicii de calitate pot sa isi alega concertul favorit. Trupa Damian&Brothers, Paul Surugiu Fuego si Trupa Vunk ofera telespectatorilor TVR 2 trei dintre cele mai de succes concerte ale lor, pentru o zi de buna dispozitie, emotie si multa muzica. Fie ca este „Mireasa nebuna”, un concert exploziv al Trupei Damian&Brothers (ora 10:00), concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Sa readucem dragostea!” (ora 15:00), sau celebrul concert „VUNK la inaltime” (ora 22:10), cu siguranta pe 2 ianuarie telespectatorii TVR 2 se vor bucura sa reasculte melodiile indragite.

De la ora 10:00, concert Damian&Brothers si „Mireasa nebuna”. Spectacolul a fost creat in urma cu cativa ani, dupa vizionarea filmului romanesc „Tusea si junghiul”, regizat de Mircea Daneliuc, in care marii actori Ernest Maftei si Olga Tudorache interpretau rolurile principale. Pornind de la traditiile si obiceiurile nuntii autentice romanesti, concertul „Mireasa nebuna” este o reala surpriza pentru public, o explozie de energie, bucurie, dans si buna dispozitie.

De la ora 15:00, timp de doua ore, puteti urmari concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Sa readucem dragoste!”. Spectacolul a avut loc pe 23 august 2021, la Teatrul National din Bucuresti, chiar de ziua de nastere a artistului. Show-ul va fi unul special, cu un repertoriu plin de slagare, dar si premiere muzicale. Veti face astfel o calatorie muzicala in care veti redescoperi ce inseamna dragostea si valorile care ne fac sufletul sa vibreze. Spectacolul vizual si auditiv este 100% live. Alaturi de Paul Surugiu, pe scena va urca Prestige Orchestra, o echipa de instrumentisti desavarsiti, cu doi solisti extraordinari, Iuliana si Costin Ghinea. Printre invitati: trupa Alesis si Alina si Romeo Negoiasa. Paul Surugiu-Fuego a implinit pe 23 august 2021, 45 de ani si aproape 30 de ani de cariera neintrerupta.

De la ora 22:10 – Concert „Vunk la inaltime”, proiectul grandios al trupei Vunk a fost produs ca un adevarat spectacol de televiziune. Printre invitatii de onoare s-au numarat Gabriel Cotabita, Antonia, Alexandra Usurelu, Marius Manole si Nelu Ploiesteanu.

Duminica, 2 ianuarie, este ziua filmelor indragite de intreaga familie. Pentru cei mai mici telespectatori, TVR 2 a programat de la ora 11.30 filmul „Un catel norocos” (LUCKY DOG – SUA, 2015), cu Bryce Johnson, Boti Bliss si David DeLuise in rolurile principale.
In regia lui Michael Feifer, filmul de aventuri pentru intreaga familie spune povestea lui Lucky, catelul rasfatat si inteligent al lui Travis, un tata divortat cu doi copii. Cand Travis se indragosteste de Amber, colega lui arhitecta, Lucky se trezeste si el amorezat pana peste urechi de catelusa lui Amber, Amy.
La Duminica Filmului Romanesc continua seria filmelor istorice de aventuri cu „Margelatu”, in care rolul titular este interpretat de actorul Florin Piersic. De la ora 13:10, telespectatorii TVR 2 pot urmari „Colierul de turcoaze” (Romania, 1986), in regia lui Gheorghe Vitanidis, iar de la ora 20:10, „Totul se plateste” (Romania, 1987), in regia lui Mircea Moldovan. Din distributie fac parte actorii: Florin Piersic, Marga Barbu si Szobi Cseh.

TVR 2 va ureaza LA MULTI ANI!