Home » Amalia Enache, spion la TVR
Comunicate

Amalia Enache, spion la TVR

In copilarie, nu visa sa devina jurnalist. Aventura si situatiile limita din filmele cu Agentul 007 au atras-o mai mult. Pe 12 aprilie, Basti Topescu ii indeplineste visul, in primul episod din noul sezon „Vis sau realitate”. Din aceasta primavara, emisiunea se vede vinerea, de la ora 22:30, la TVR 1.

Intr-o societate coplesita de graba si de realitatea aspra, Basti Topescu isi doreste sa ofere telespectatorilor TVR 1 o pauza… de vis. Acesta este si scopul emisiunii „Vis sau realitate”, ajunsa acum la sezonul al treilea – de a ajuta oamenii sa viseze si a-i indemna sa isi traiasca aceste visuri. In fiecare editie, Basti Topescu se transforma in „creatorul de visuri”, invitand cate o celebritate sa paseasca alaturi de el in lumea fanteziei. Nonconformismul, trecerea gratioasa prin viata si impactul in domeniul de activitate sunt criterii de selectie pentru invitati. Rezultatul este, fara indoiala, induiosator, plin de umor, inspiratie si speranta. Din 12 aprilie, emisiunea care transforma visurile celebritatilor in realitate se vede in fiecare seara de vineri, de la ora 22:30, la TVR 1.

Meseria de jurnalist i se potriveste de minune Amaliei Enache. A lucrat prima data pentru revista liceului, apoi s-a inscris la Facultatea de Jurnalism din Timisoara. Dupa absolvire, a lucrat la un post local de televiziune, apoi a fost angajata la Pro TV, unde si-a dezvoltat cariera. Amalia incearca mereu sa iasa din zona de confort prin aparitiile in fata publicului, la gale si evenimente. Este aventuroasa si plina de pasiune, iubeste sa calatoreasca pe alte meleaguri si participa la festivaluri, e implicata in proiecte de caritate. Mai presus de orice, insa, este o mama dedicata.

Dar visul din copilarie, acela de a deveni… spion, nu a parasit-o. Intalnirea cu Basti Topescu vine, astfel, in intampinarea acestui gand ascuns. Realizatorul emisiunii „Vis sau realitate” isi pune tot talentul in slujba indeplinirii dorintei invitatei sale. Astfel ca o conduce la poligon, unde invata cum sa actioneze in cazuri extreme, sa faca filaj si profilare, ba chiar trece prin teste de logica si de cultura generala. Daca i se potriveste viata plina de adrenalina a unui spion sau daca se va convinge ca pupitrul stirilor e locul cel mai bun pentru ea aflam vineri, 12 aprilie, de la ora 22:30, in prima editie din sezonul 3 „Vis sau realitate”, la TVR 1.

Artisti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinsi ca isi traiesc visul, ca au ajuns acolo unde si-au dorit o viata. Totusi, candva, vedetele de astazi aveau alte aspiratii… Greu de crezut? Familiarizat din copilarie cu tot ceea ce inseamna munca de televiziune, Sebastian Felix Topescu ne dezvaluie dorintele secrete ale vedetelor si le ajuta sa si le indeplineasca, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din aprilie 2024 urmarim sezonul 3 al emisiunii, in fiecare seara de vineri.