Evenimente

Barba albastra, un spectacol de Alexander Hausvater, revine pe 15 octombrie, la Teatrul Stela Popescu

Spectacolul Barba Albastra, adaptare dupa o nuvela de Max Frisch, un spectacol de Alexander Hausvater, productie a Teatrului Stela Popescu revine pe scena Salii Mici a Palatului National al Copiilor pe 15 octombrie, de la ora 19:00.
Legenda cavalerului Barba albastra versus straniul destin al doctorului Schaad. Un om modern care poarta in suflet o poveste cu radacini in lumea lui Charles Perrault, intra intr-un bar de biliard. Crima de care este acuzat este teribila, experienta inchisorii este inca proaspata si traumatizanta. Doua povesti suprapuse creeaza un univers magic si plin de suspans, intr-un spectacol de teatru, muzica, miscare, dans si pantomima. Actiunea din “Barba albastra” se asemuieste unei partide de biliard, unui joc dur al eliminarii si singuratatii. Protagonist este vesnicul indragostit, incapabil sa lege relatii profunde, care penduleaza neiertator intre nevoia de a iubi si de a fi iubit. Lumea sa ascunde o enigma in centrul careia este Femeia, cea care darama barierele lumii fizice prin intuitie si forta interioara in cautarea … adevarului.
Max Frisch a scris romanul – senzatie, iar Alexander Hausvater l-a adaptat pentru scena Teatrului Stela Popescu, prilej cu care publicul este invitat intr-un univers plin de imaginatie aflat in conflict permanent cu lumea obiectiva si fragila in care traim.
Echipa de creatie a spectacolului este compusa din : regia Alexander Hausvater, scenografia Adina Mastalier, coregrafia Florin Fieroiu, sound design Tibor Cari, light design Lucian Moga, video design Constantin Simon, asistenti de regie Ioana Macarie si Livia Visanescu.
In distributie : Dr. Schaad – Marius Stanescu, Lilian / Gisel / Corinne / Andrea / Dna Jetzer / Jutta, sotiile dr. Schaad – Ada Navrot, Rosalinde Z, sotia decedata a dr. Schaad – Crina Matei, Dra. Schlegel / Dna Hoffer – Anca Pascu, Avocatul apararii / Pfeifer / Stocker – Catalin Frasinescu, Dna. Bickel / Chelnerita – Ana Maria Ivan, Fiul / Egon / Judecatorul – Cristian Neacsu, Dl. Bickel /Tatal victimei – Sorin Aurel Sandu, Figuratie speciala – Silvia Mauritiu, Alin Potop, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Cristina Marin Neagu.
Premiera: Bucuresti, 19 ianuarie 2020, ora 19:30 – Palatul National al Copiilor, Sala Mica

Biletele sunt disponibile online pe: https://www.mystage.ro/#/f=0+0+teatrul-stela-popescu_123+0+0
sau la intrarea in sala de spectacol, in limita locurilor disponibile. Rezervari la telefon: 0753174618.

Acces 16 +
Durata: 1 ora si 45 de minute, fara pauza

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu
www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Organizator : Teatrul Stela Popescu
Parteneri: Palatul National al Copiilor, Romania TV, Radio Romania Cultural, Radio Romania Actualitati, Metropola TV, Art Pres, Rock FM, Revista Vitrina cu Poezii, Editura Corint, Antena 1, Antena 3, TVR1, TVR3, Ziarul de Bucuresti, Zile si nopti, Agentia de Carte, Spot Media, CIADO, SANITAS, Flori de Vis by Monik
Sponsori: AD Symphony, DDS Diagnostic, Info-Cons, Austral, Fabrica de Textile

IMPORTANT
Dragi spectatori,
Avand in vedere reglementarile legale in vigoare cu toate modificarile la zi, desfasurarea activitatii cu publicul in cadrul Teatrului se face in urmatoarele conditii:
Sala de spectacol este utilizata pana la 50% din capacitatea maxima a locurilor, purtarea mastii de protectie este obligatorie, iar participarea in public este permisa doar persoanelor care prezinta dovada ca:
︎ -sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
︎ -se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.
Spectatorii care au achizitionat bilet in perioada anterioara si care nu pot sau nu doresc sa mai participe la spectacol in conditiile noilor reglementari, pot solicita returnarea contravalorii biletului de spectacol.
Pentru biletele achizitionate online va rugam sa trimiteti un email pe contact@mystage.ro colaboratorilor nostri de la agentia de ticketing. Suma va fi restituita in contul din care s-a facut plata.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/Colaj-Barba-albastra.jpg