Evenimente

Povestea noastra, relansarea noastra! Un nou inceput! Star Gossip Magazine devine Daily Magazine

Povestea Star Gossip Magazine a inceput pe 07 Ianuarie 2010 avand o misiune simpla, dar grandioasa! Misiunea de a livra continut de calitate!

In 2020, revista nationala online a implinit 10 ani de activitate!

In 10 ani au adresat 7500 de intrebari pentru peste 600 de artisti si au primit raspuns la fiecare intrebare!

Peste 600 de exclusivitati.

In 10 ani de activitate, nu au lansat ei 135 de misiuni in spatiu precum NASA, dar au avut 978 de lansari de albume, piese, videoclipuri si proiecte cool!

In 10 ani de activitate, curiozitatea a fost si va ramane in continuare cel mai bun prieten al echipei Star Gossip Magazine! Sunt 10 ani in care au cunoscut adevarata arta a jurnalismului. 10 ani in care au crescut impreuna cu cititorii!

Anul 2020 este unul destul de semnificativ pentru ca, desi aduce schimbari, un nou look si o viziune revigoranta a ceea ce inseamna Star Gossip Magazine, misiunea echipei formata din Andreea Mihalache – chief in office, Claudiu Ciubotaru – cyborg head şi Alexander Avram – reporter/photographer ramane aceeasi: sa ofere continut de calitate si de interes pentru toti cititorii si oamenii interesati de arta, de frumos, de creativitate, de inedit!

Astazi, 30 noiembrie 2020, este ultima zi in care mai puteti citi Star Gossip Magazine si prima zi in care veti citi Daily Magazine! Un nou concept, o grafica elaborata, continut mult mai amplu, mult mai vast.

Daily Magazine va reprezenta un nou challenging in spatiul media online din Romania. Un loc de unde iti iei zilnic doza de stiri despre cultura, health & travel, fashion, entertainment, lifestyle. Dar si doza zilnica de optimism!

Un look fresh, creativ, complex.

Totodata, Daily Magazine vine si cu o oportunitate oferita tuturor pasionatilor de jurnalism si celor care vor sa incerce un stagiu de practica in domeniu. Si lanseaza Daily Magazine Internhips, care se vor solda cu un certificat de internship pentru viitoarele tale eforturi si merite in cariera. Afla mai multe aici – https://internships.dailymagazine.ro/

www.dailymagazine.ro, spatiul virtual de unde iti iei doza zilnica de stiri! Pentru ca optimismul este Daily!