Comunicate

Vlad Avarvari revine cu un nou podcast-senzational alaturi de Carmen Tanase

Invitata la podcastul Idea Man by Vlad Avarvari, indragita si celebra actrita Carmen Tanase, nu a ma tinut cont de camere si a facut marturisiri inedite despre mai multe perioade importante din viata ei.

Internautii s-au aratat foarte incantati de cel de-al 7-lea podcast Idea Man si de sinceritatea distinsei Carmen Tanase, comentariile neincetand sa apara, majoritatea fiind de foarte bine.

De asemenea, in cateva saptamani de la lansare, podcastul Idea Man by Vlad Avarvari a strans peste 60.000 de vizualizari, semn ca este pe placul publicului.

Filmarile au avut loc, ca de obicei, la faimosul Suter Palace, o bijuterie arhitecturala din inima Bucurestiului.

Totodata, Pasha Men`s Wear au fost cei care i-au asigurat tinuta lui Vlad.

CARMEN TANASE: „Uneori iti vine sa ii dai unuia un cap in gura”

Fara doar si poate, rolul Flacarei Potcovaru din telenovelele „Inima de tigan” sau „Regina” i-a adus succesul garantat marei actrite, punandu-si accentul pe intregul parcul actoricesc, dar si asupra carierei impresionante.

„Pentru mine Flacara a fost terapie, efectiv terapie, pentru ca am putut in acest personaj sa fac tot ce mi-a venit mie sa fac ca om si nu pot, pentru ca ma tin chingile educatiei sau ale bunelor maniele. Uneori iti vine, si trebuie sa recunoastem cu totii, sa ii dai unuia un cap in gura”, a mai marturisit Carmen Tanase.

Podcastul Idea Man by Vlad Avarvari a luat nastere in 2021, primul episod lansat a fost alaturi de Andreea Esca, ulterior cu Neti Sandu, ambele fiind filmate pe vremea cand tanarul jurnalist lucra la Stirile ProTv. Dupa care, anul urmator, in 2022, Vlad a continuat seria „Cele mai de succes femei din Romania” cu Maia Morgenstern, Andreea Marin si Andreea Raicu.
Totodata, Catalin Botezatu a fost inclus la seria „Cei mai de succes barbati din Romania”, iar episodul cu Carmen Tanase este al 7-lea din seria de podcast-urilor inregistrate de jurnalist.

Pe langa toate aceste realizari profesionale din sfera jurnalismul, in acest an, Vlad s-a bucurat de experiente de neuitat. Si-a petrecut ziua de nastere alaturi de Beyonce, in Amsterdam, la unul dintre cele mai grandioase spectacole din cadrul turneului mondial Renaissance, a absolvit cu brio masterul de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, iar acum isi aprofundeaza studiile mai departe, fiind admis ca doctorand la Scoala Doctorala FJSC.

Ce a idignat-o pe Carmen Tanase cel mai mult in perioada pandemiei, de ce inca mai este suparata pe apropiatii ei, dar si care este relatia cu Tudor, fiul ei si de ce acestuia nu-i place sa apara in lumina reflectoarelor, aflati doar din podcastul Idea Man by Vlad Avarvari.