Evenimente

EQUUS in directia de scena a lui Victor Ioan Frunza la Teatrul „Stela Popescu”, pe 25-26 noiembrie

Joi, 25 si vineri, 26 noiembrie, de la ora 19, se joaca la Sala Mica a Palatului National al Copiilor spectacolul Equus de Peter Shaffer in directia de scena a lui Victor Ioan Frunza, scenografia Adriana Grand, in romaneste de Adrian Nicolae, productie a Teatrului “Stela Popescu”.

Equus este o piesa puternica despre sacrificiul ritualic, despre fascinatia religioasa devenita refugiu irational si adoratie erotica. Inspirata de un caz real, piesa bine-cunoscutului Peter Shaffer a devenit la scurta vreme dupa premiera din 1973 una dintre creatiile de referinta ale dramaturgiei britanice contemporane, fiind rasplatita cu un premiu Tony si o  adaptare cinematografica valoroasa.

Distributia spectacolului Equus este urmatoarea : Martin Dysart, psihiatru – George Costin, Alan Strang, un tanar de 17 ani – Tudor Cucu Dumitrescu, Frank Strang, tatal lui Alan – Alexandru Pavel, Dora Strand, mama lui Alan – Mirela Zeta, Hesther Salomon, magistrat – Crina Matei, Jill Mason, o fata de la grajduri – Ana Cretu, Harry Dalton, proprietarul grajdurilor – Sorin Aurel Sandu, Bulgar – Adrian Ban, Sora medicala – Ana Maria Ivan, Caii – Andrei Dogaru, Visarion Udatu.

Pentru spectacolul “Equus ” biletele se pot achizitiona pe www.mystage.ro sau la intrarea in sala de spectacol. Rezervari: 0753174618

Acces: 16 +

Organizator : Teatrul Stela Popescu

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Organizator : Teatrul Stela Popescu

!! IMPORTANT  !!

Dragi spectatori,

Avand in vedere reglementarile legale in vigoare cu toate modificarile la zi, desfasurarea activitatii cu publicul in cadrul Teatrului Stela Popescu se face in conditii speciale:

Sala de spectacol va fi utilizata la capacitatea maxima admisa de dispozitiile legale in vigoare la data desfasurarii evenimentului, purtarea mastii de protectie este obligatorie, iar participarea in public este permisa doar persoanelor care prezinta certicatul verde dovedind ca:

︎ sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

︎ se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2