Comunicate

Momentul in care a tinut-o prima oara in brate a facut inconjurul tarii

Una dintre concurentele serii de duminica la „Vedeta populara” si-a cunoscut tatal la doua luni, cand acesta s-a intors dintr-o misiune in Irak. Povesti emotionante de viata, cantec si suflet romanesc, intr-o noua editie a emisiunii, pe 5 decembrie, de la ora 21:00, la TVR 1.

Tatal ei a cantat intr-o formatie de muzica populara, dar a decis ca o cariera militara l-ar ajuta mai bine sa isi sustina familia. Fetita i s-a nascut cand era in misiune in Irak, iar imaginile din momentul cand, intors acasa, si-a tinut pentru prima oara copila de doua luni in brate au emotionat milioane de romani. Acum, tanara doljeanca are 16 ani si vine la „Vedeta populara” sa impresioneze juriul si telespectatorii cu vocea si pasiunea ei pentru folclor. Editia cu numarul 5 a emisiunii ne aduce alti cinci concurenti al caror talent va pune, cu siguranta, juriul in dificultate. „Vedeta populara” se vede pe 5 decembrie, de la ora 21:00, la TVR 1, precum si la TVR Moldova si TVR International.

Un invatator dintr-un sat sucevean mai are un an pana la pensie si i se lumineaza ochii atunci cand povesteste despre copiii lui din clasa a doua, 12 la numar. Iubitor de traditii si folclor de cand se stie, cand a auzit ca „Vedeta populara” face din nou preselectie la Suceava, bucovineanul de 64 de ani si-a zis „hai s-o fac si p-asta”. Vom vedea ce parere au Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Lese si Bogdan Mihai Simion – cei cinci jurati ai emisiunii – despre decizia lui. Cu siguranta, cei mici ii vor tine pumnii din fata micului ecran!

In competitie intra si o tanara din Bistrita, care a debutat la doar 10 ani, pe o scena din Elvetia, intr-un ansamblu de dansuri, o gorjeanca de 19 ani care canta de la 5 ani, dar era sa rateze participarea la emisiune din cauza unui accident de masina, precum si o culegatoare de folclor din Zalau formata in sezatorile de la bunici. Iar Orchestra Ansamblului Profesionist Maria Tanase, dirijor Nicolae Draghia, manager Niculina Stoican, acompaniaza toate momentele muzicale.

„Vedeta populara” intra din nou in casele noastre, cu ale sale cantece si traditii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie si speranta, cu muzicieni desavarsiti si cu povesti emotionante. Sezonul 7 al emisiunii realizate de Iuliana Tudor se vede  la TVR 1, in fiecare duminica, de la ora 21:00. „Vedeta populara” se difuzeaza simultan si la TVR Moldova si TVR International.