Muzica

Rebeca Irimia lanseaza videoclipul „Caruso” (Cover)

Tanara artista de la Iasi, Rebeca Irimia a lansat, recent, videoclipul la piesa „Caruso”, celebra melodie compusa de catre Lucio Dalla.

La doar 12 ani, Rebeca Irimia se deosebeste printr-un timbru vocal special, deosebit, datorita si orelor de canto, desfasurate la Palatul Copiilor din Iasi, alaturi de doamna profesor Lacramioara Matei.

Filmarile videoclipului coverului s-au desfasurat in zona municipiului Constanta, la malul Marii Negre, realizate de catre Dan Mihai Lupescu. In imagini o putem vedea pe Rebeca traind cu adevarat fiecare vers al celebrului hit, iar valurile marii, drona utilizata la filmari aduc o nota aparte povestii.

In luna septembrie, tinara artista de la Iasi va lansa si piesa ei de debut, “Vreau sa crezi in mine”, melodie insotita de un videoclip. De proiectul ei se ocupa EL Radu – interpretul si producatorul din Republica Moldova, cel care a lansat deja multi tineri artisti din Romania.

Rebeca Irimia este eleva in clasa VI-a, la Liceul National din Iasi, fiind laureata a concursurilor si festivalurilor muzicale.

Adauga comentariu

Faceți clic aici pentru a posta un comentariu