Comunicate

„Tu faci sarbatoarea!” la TVR

Campania marca Stirile TVR – difuzata in luna decembrie pe posturile Televiziunii Romane

E deja o traditie ca, inainte de Craciun, cand atmosfera sarbatorilor ne invaluie si cu totii ne pregatim sa primim vestea cea mare a Nasterii Domnului, TVR sa aduca in case binele si speranta si sa ne dea intalnire, la „Telejurnal” sau la „Ora de stiri”, cu oamenii care, prin fapte bune, reusesc sa schimbe vietile celor din jur.

De cativa ani, in luna decembrie, prin campania „#TuFaciSarbatoarea”, Stirile TVR ne arata ca exista bine, ca generozitatea si gandurile bune ne unesc si ca fiecare dintre noi, printr-un gest mai mic sau mai mare, putem sa aducem in case sau in suflet sarbatoarea pentru cei din jurul nostru. Astfel ca, in aceasta perioada, in lumina reflectoarelor vin oamenii si proiectele care reusesc ofere bucurie si speranta in pragul sarbatorilor.

Astfel, in fiecare zi, in emisiunile informative ale posturilor TVR 1 si TVR 2, jurnalistii Stirilor TVR ne prezinta povesti despre semeni ai nostri care fac sarbatoare din putin, care au inteles ca putinul oferit la nevoie poate insemna infinit mai mult.

Suntem la finalul unui an greu, in care lacrimile au inlocuit deseori zambetele. Desi intunecate, zilele pandemiei au scos in fata romani cu suflet de aur. Este si cazul unor tineri care au sarit in ajutorul varstnicilor singuri, nedeplasabili, carora le procura alimente sau medicamentele necesare supravietuirii si le livreaza la domiciliu. Sau al studentilor la facultatile de medicina care au venit in sprijinul celor din linia intai in spitale. Ori al unei asociatii care se preocupa si ajuta la o mai buna integrare pe piata muncii a unor tineri cu autism si alte dizabilitati. De admirat sunt si faptele unui jandarm clujean (din Detasamentul Antiterorist) devenit antrenorul unor tineri nevazatori. Ba chiar si al unor liceeni din Timis care au organizat un targ caritabil, iar cu banii obtinuti din vanzarea jucariilor fac sarbatorile mai frumoase pentru micuti mai putin norocosi. Iar exemplele pot si vor continua.

Toate aceste povesti pline de emotie si gesturi frumoase pot fi urmarite, in luna decembrie, in „Telejurnalele” TVR 1 si la „Ora de stiri”, pe TVR 2.

Materialele campaniei „#TuFaciSarbatoarea” pot fi vazute si pe stiriletvr.ro.

Campania TVR „#TuFaciSarbatoarea” se desfasoara pana la sfarsitul lunii decembrie 2021.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/12/Stela-Popa-Ora-de-Stiri-TVR-2.jpg