Teatru si Film

Au fost desemnate piesele castigatoare ale Concursului NEW DRAMA, editiile a VI-a si a VII-a

Pe 17 si 18 decembrie 2022 au avut loc la Sala Studio a Teatrului EXCELSIOR spectacolele lectura create pe baza textelor finaliste ale Concursul de dramaturgie pentru adolescenti NEW DRAMA, editiile a VI-a si a VII-a. In urma jurizarii, au fost desemnate castigatoare piesele Vita Vitae de Antonio-Daniel Petrica (15 ani, Giurgiu), in regia Andreei Dragan si Un fluture rastoarna o piesa de domino.exe de Daria Ancuta (18 ani, Constanta), in regia Taniei Draghici.
Juriile celor doua editii au fost compuse din Teodora Petre – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Ana Udroiu – actrita, Alex Popa – actor, Alex Calin – actor, respectiv Monica Stoica – regizor, Victor Morozov – dramaturg, Andreea Hristu – actrita, Mihai Mitrea – actor, Doru Bem – actor.
Multumiri si felicitari tuturor tinerilor dramaturgi care au participat la concurs, precum si regizorilor si actorilor care s-au aplecat cu dedicare asupra textelor finaliste ale editiilor a VI-a si a VII-a ale Concursului NEW DRAMA.
Cele doua texte castigatoare vor fi puse in scena si vor intra in repertoriul Teatrului EXCELSIOR, in stagiunile urmatoare.
Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului EXCELSIOR sunt disponibile pe website-ul http://www.teatrul-excelsior.ro.