Comunicate

Iuliana Tudor s-a imbolnavit de covid

S-a intamplat in luna octombrie, in urma unei vizite la parinti, mama sa fiind ulterior depistata pozitiv. Aflata in mijlocul filmarilor pentru pentru sezonul 7 al emisiunii „Vedeta populara”, de la TVR 1, Iuliana a fost nevoita sa se izoleze si sa ia toate masurile care se impuneau. Din fericire, vedeta TVR a avut o forma usoara a bolii si a fost permanent in legatura cu cadre medicale specializate. Acum, Iuliana Tudor a depasit boala si chiar si-a reluat in forta activitatea.

Pentru ca inregistrarile show-ului „Vedeta populara” erau deja programate, la ultimele trei editii de concurs locul Iulianei a fost preluat de coprezentatorul sau, Lucian Ghimisi. Cei care o indragesc pe vedeta TVR 1 se vor bucura sa o revada la Semifinala si Marea Finala „Vedeta populara”, aceasta din urma chiar in noaptea de Revelion.

„A fost o experienta delicata, pe care am depasit-o, slava Domnului, cu bine. Vreau sa multumesc mult medicilor care au avut grija de mine si m-au ajutat sa revin rapid alaturi de dumneavoastra! Ii multumesc lui Lucian Ghimisi, care a preluat de pe o zi pe alta, ca prezentator, “Vedeta populara”. Eu va dau intalnire din nou in cadrul Semifinalei si Finalei concursului nostru. Aveti grija de voi si sanatate multa si va sunt recunoscatoare pentru fiecare gand bun!”, spune acum Iuliana Tudor.

„Vedeta populara” a intrat si in aceasta toamna in casele noastre, cu ale sale cantece si traditii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie si speranta, cu muzicieni desavarsiti si cu povesti emotionante. Sezonul 7 al emisiunii realizate de Iuliana Tudor se vede la TVR 1, in fiecare duminica, de la ora 21:00. „Vedeta populara” se difuzeaza simultan si la TVR Moldova si TVR International.