Teatru si Film

EXCELSIOR – primul teatru la care vii gratis cu LIME

EXCELSIOR incheie un parteneriat de mobilitate green and young
Teatrul EXCELSIOR din Bucuresti a devenit, incepand din acest weekend, prima institutie de cultura din Romania care a incheiat un parteneriat de mobilitate cu Lime – compania care ofera modalitati de deplasare eco- si user-friendly prin intermediul trotinetelor electrice.
Prin aceasta initiativa, EXCELSIOR vine in intampinarea spectatorilor sai oferindu-le o alternativa de transport usor si rapid la spectacole, in traficul urban hiper-aglomerat care deseori cauzeaza intarzieri sau chiar decizii de non-participare la spectacolele programate dupa orele 18:00.
La fiecare bilet cumparat (fie online – de pe platforma bilet.ro, fie de la Casa de bilete a Teatrului) pentru spectacolele programate la EXCELSIOR incepand cu 1 decembrie 2022, spectatorii primesc un cod pe care il pot utiliza cu o ora inainte de inceperea reprezentatiei si cu o ora dupa finalul spectacolului, pentru trotineta Lime care le va asigura transportul.
Pentru cei care isi instaleaza aplicatia Lime, daca primul drum cu trotineta este la spectacolul Teatrului EXCELSIOR pentru care au achizitionat bilet, acesta va fi gratuit. Cei care sunt deja utilizatori ai aplicatiei beneficiaza de discounturi pe baza codurilor emise odata cu biletele daca parcheaza trotineta in dreptul uneia dintre cele doua intrari ale Teatrului (Str. Academiei nr. 28 sau Str. Cristian Popisteanu nr. 2).
Lime este o companie dedicata furnizarii unui serviciu de transport accesibil, fiabil, sigur si echitabil pentru locuitorii si turistii din Romania. Oferind o solutie de mobilitate accesibila si ecologica pentru comunitatea urbana, Lime faciliteaza decongestionarea traficului, promovand, in acelasi timp, utilizarea energiei regenerabile. Toate cursele realizate cu trotinetele Lime sunt in intregime electrice si nu genereaza emisii de carbon, astfel incat utilizatorii care aleg Lime ca alternativa la masina personala contribuie considerabil la reducerea poluarii aerului.
Un spatiu efervescent de intalnire cu teatrul si artele conexe, conectat intens si autentic la tanara generatie, Teatrul EXCELSIOR isi dedica activitatea publicului tanar – adolescenti si tineri adulti. EXCELSIOR va propune productii foarte variate din punct de vedere stilistic, inspirate din teme si subiecte de acuta actualitate, puse in valoare prin creatii scenice dintre cele mai surprinzatoare. In prim-plan – spectacole cool & fresh, incisive, cu atitudine, care fac auzite acele intrebari considerate tabu si dau voce universului de preocupari ale tinerei generatii.