Evenimente

Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu invita publicul la o noua premiera. „The HOPE Project 2021”, un spectacol de Bogdan Saratean

„The HOPE Project 2021”, o productie captivanta si surprinzatoare, este premiera la care Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) invita publicul la inceputul lunii octombrie. „The HOPE Project 2021”, un spectacol de Bogdan Saratean, ii are in distributie pe Cristian Stanca, Codruta Vasiu, Veronica Arizancu, Ioana Blaga Frunzescu, Catalin Neghina, Eduard Patrascu, Vlad Robas, Cristina Stoleriu, asistentul proiectului este Denisa Bar, iar coordonator proiect, Luminita Birsan.
In 1 octombrie 2021, la ora 19:00, va avea loc avanpremiera, iar in 2 octombrie 2021, premiera, in Sala Mare a TNRS.
„Iata ca, in anul 2021, opt actori vin pe scena si ne vorbesc despre speranta, despre resorturile ei si formele ei in aceste vremuri stranii. Trecerea catre personaje, catre dramaturgia universala se face uneori fin, alteori smucit. Un exercitiu oarecum pirandellian de chestionare a eu-lui. La un moment dat, joaca devine serioasa, iar spatiul scenic e napadit de absenta prezenta a celor care nu mai sunt. Dar intre timp radem ca la teatru, vorbim de personaje din desene animate, luam in deradere clisee teatrale, cazand uneori chiar noi in capcana lor. Nu as deconspira mai mult, e un spectacol care se traieste pur si simplu, care pentru mine a fost si un exercitiu dramaturgic de mult asteptat. The Hope Project 2021”, spune regizorul Bogdan Saratean.
O scena de teatru goala. Niciun decor. Nicio regie. Doar zece actori in cautarea unei idei pentru un spectacol. Cine da startul? Care sa fie miza viitoarei productii? Cum poti transforma propria biografie intr-un material scenic? The HOPE Project ne propune o plonjare in laboratorul de creatie al actorului care, in munca sa cu sine insusi, isi poate transforma propria poveste intr-un adevarat spectacol.

Accesul publicului la spectacole

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala din Sibiu, str. Nicolae Balcescu, nr. 17, sau online la: https://www.tnrs.ro/program.
Accesul in salile de spectacole este permis doar persoanelor care prezinta certificatul verde, respectiv care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

https://artpres.ro/wp-content/uploads/2021/10/Hope_credit-foto_TNRS_Razvan-Negru-35.jpg